Darmoshark M3 V2 fareyi kablosuz kullanırken takılıyor

• Konuyu başlatan ETFSEF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 393
Dongle takıp gözükmeyecek bir yere koyun. Algılamasında sorun oluşmaz. Yine kablosuz kullanmış olursunuz.
Hocam ev dışı bilgisayarı çok kullanıyorum. Yoksa bu kablosuz zımbırtısı ile hiç urağşmazdım emin olun, oyundan ziyade işimde de bu durum aslen etkiliyor beni. Herhalde iade talebini düşünmeliyim.

Hocam ev dışı bilgisayarı çok kullanıyorum. Yoksa bu kablosuz zımbırtısı ile hiç urağşmazdım emin olun, oyundan ziyade işimde de bu durum aslen etkiliyor beni. Herhalde iade talebini düşünmeliyim.

Hocam, sorun dongle ile çözülebilecek bir şey, neden zor yoldan çözmek istersinizki?

Laptop kullanıyorsanız bazı fareler 2 dongle ile geliyor. 1 tanesi çok daha küçük oluyor. Öyle modellerden birini seçin. En son kullandığım Deathadder V3 Pro öyleydi.

1762722112362.jpeg

Hocam, sorun dongle ile çözülebilecek bir şey, neden zor yoldan çözmek istersinizki?
Ürünü kablosuz adı altında kullanım avantajı sunduğu için satın almamdan dolayı olabilir hocam. Amacım zaten kablo işinin sıkıntısıyla uğraşmayıp rahat kullanım yaşamaktı. Sabit bir düzenim olsaydı kablodan neden vazgeçeyim ki değil mi?

Ürünü kablosuz adı altında kullanım avantajı sunduğu için satın almamdan dolayı olabilir hocam. Amacım zaten kablo işinin sıkıntısıyla uğraşmayıp rahat kullanım yaşamaktı. Sabit bir düzenim olsaydı kablodan neden vazgeçeyim ki değil mi?
1762722112362.jpeg

Hocam arkadaşın attığı görselde gördüğünüz küçük dongleyi bilgisayarınıza takarsanız zaten kabloyla uğraşmayacaksınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00