Elektronik Darmoshark M3 ve N3 1199 TL

hocam ürünü hala kullanıyormusunuz

@aloneyusuf hocam hala kullanıtormusunuz

Son düzenleme:
Bu modelinde kullanılmayınca devreye giren uyku modu var mı?

Arkadaşlar Darmoshark M3 almayı düşünüyorum da acaba Amazon üzerinde satılıyor mu farklı sitelerden almak istemiyorum da.

Arkadaşlar Darmoshark M3 almayı düşünüyorum da acaba Amazon üzerinde satılıyor mu farklı sitelerden almak istemiyorum da.

Bu fiyata düşmüş. Bugün ilk defa çıkmış bu satıcı ben takip ediyordum fiyatları ilk defa görüyorum bu kadar ucuzu. Şanslıymışsınız hocam.

Son düzenleme:

Bu Darmoshark M3 mu simdi? Ismi farkli gorunuyor? Cahilligimi bagislayin bilmedigim mevzular.

Cevaplarinizi bekliyorum ona gore alacagim guzelse bu.

Son düzenleme:
Bu Darmoshark M3 mu simdi? Ismi farkli gorunuyor? Cahilligimi bagislayin bilmedigim mevzular.

Cevaplarinizi bekliyorum ona gore alacagim guzelse bu.

Darmoshark M3 evet ama rebrand muhabbeti var. Amazon'da Çin adıyla satmalarına izin verilmiyor muhtemelen o yüzden tekrar markalama işi yapıyorlar. İşin aslı 1800 lira çıakrtabiliyorsanız ben VGN F1 Pro Max tavsiye ederim. AliExpress'te var

Yani açıkçası bütçem buralarda 1800'e kadar cikmayi pek istemem. Bu markalar kesin sorun mu cikartir? Sipariş vermistim iptal edebilirim boyle diyorsaniz.

Yani açıkçası bütçem buralarda 1800'e kadar cikmayi pek istemem. Bu markalar kesin sorun mu cikartir? Sipariş vermistim iptal edebilirim boyle diyorsaniz.
Yok hayır iptal etmeyin verdiyseniz. Zaten 14-30 gün iade süreniz var. En azından denemiş olursunuz. Bu M3lerde gıcırdama problemi falan yaşayan çok olmuştu VGN hem de 4k hz sunuyor o yüzden demiştim. 1800 liraya şuan çıkamam derseniz bu daha iyidir tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…