Elektronik Darmoshark M3 ve N3 1199 TL

• Konuyu başlatan poe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 338
  • Görüntüleme 38.173
Nasıl yani ya, bu arada ben de ürünü almadım fakat instagram ve gmail üzerinden maillerime dönmüşlerdi benim aklımda kalan soruları cevaplamışlardı. Fakat herkes şikayetçi ben de bunu anlamadım, herkes diyor yok işte maillere dönen yok telefonlar açılmıyor dmlere bakılmıyor... Acaba ürünü satın alana kadar her şey iyi güzel aldıktan sonra bir daha ilgilenmiyorlar mı? Hiç garantiye yolladın mı mouseyi? Eğer yolladıysan deneyimlerini anlatır mısın? Çünkü kablosuz mouse almak istiyorum ama pilli mouselere 1k vermek istemiyorum. Sence bu mouseyi almalı mıyım, satıcıya pek güvenemiyorum.
Şu an'a kadar garantiye gönderecek bir problem yaşamadım.Satış sonrasıda yine mail ve dm üzerinden çok kez görüştüm satıcı konusunda şüphen olmasın.

Risk alıyım mı sizce hocam? FPS oyuncusuyum ve şu an kullandığım Razer Viper Mini'de bulunan LOD ve kablonun takılma sorunu gerçekten beni rahatsız ediyor. 1.000TL civarında kablosuz mouse almak istiyorum, düşündüğüm mouseler arasında Razer Orochi V2 var fakat pilli mouse olması beni memnun etmiyor. Hem kablolu hem kablosuz kullanılabilen, kablolu kullanırken bir yandan şarj olabilen Darmoshark N3 modeli gibi mouseler hoşuma gidiyor. Rakiplerinin bu özelliklerdeki mouseleri 2.500TL'den başlarken 1.000TL gayet iyi bir fiyat bence. Sizce risk almalı mıyım? Siz alalı ne kadar oldu, üründe herhangi bir sıkıntı çıktı mı, hangi modeli kullanıyorsunuz?
Ben m3 kullanıyorum bu yüzden malesef n3 hakkında bir şey söylemeyeceğim.

ConnectGame'den mi aldın dostum? Hangi siteden aldığını söyler misin, ben de almayı düşünüyorum da satıcıya pek güvenemedim şahsen.
Hocam selam. Zamanında bende 1000TL'ye Darmoshark M3 almıştım ve sonra bu güven probleminden sonra mail atmıştım ve iptal etmişlerdi hemen.

Sonrasında ise yeni mouse almak istedim ve Endgame Gear XM1R hoşuma gitti. N11 üzerinden sipariş verdim ama satıcı Connectgame. Hızlıca kargoya verdiler geldi mouse'da bir sıkıntı yok. Bende güvenmiyordum ama sonradan siparişi verdim geçtim memnunum şuan da. Ha ileride sıkıntı olur yardımcı olurlar olmazlar bilemem. Bazıları yardımcı oluyor diyor bazıları ise tam tersi.

Hocam selam. Zamanında bende 1000TL'ye Darmoshark M3 almıştım ve sonra bu güven probleminden sonra mail atmıştım ve iptal etmişlerdi hemen.

Sonrasında ise yeni mouse almak istedim ve Endgame Gear XM1R hoşuma gitti. N11 üzerinden sipariş verdim ama satıcı Connectgame. Hızlıca kargoya verdiler geldi mouse'da bir sıkıntı yok. Bende güvenmiyordum ama sonradan siparişi verdim geçtim memnunum şuan da. Ha ileride sıkıntı olur yardımcı olurlar olmazlar bilemem. Bazıları yardımcı oluyor diyor bazıları ise tam tersi.
Ben de satıcıya sorular sorduğumda cevap veriyorlardı fakat bilemedim. 2 tane başka mouse buldum hocam bu fiyat bandında. Sizce Darmoshark N3 mü almalıyım yoksa şunlardan birini mi:
-AJAZZ AJ139 PRO X SUPERLIGHT
-AJAZZ A199

Risk alayım mı sizce hocam? FPS oyuncusuyum ve şu an kullandığım Razer Viper Mini'de bulunan LOD ve kablonun takılma sorunu gerçekten beni rahatsız ediyor. 1.000TL civarında kablosuz mouse almak istiyorum, düşündüğüm mouseler arasında Razer Orochi V2 var fakat pilli mouse olması beni memnun etmiyor. Hem kablolu hem kablosuz kullanılabilen, kablolu kullanırken bir yandan şarj olabilen Darmoshark N3 modeli gibi mouseler hoşuma gidiyor. Rakiplerinin bu özelliklerdeki fareleri 2.500TL'den başlarken 1.000TL gayet iyi bir fiyat bence. Sizce risk alınır mı? Siz alalı ne kadar oldu, üründe herhangi bir sıkıntı çıktı mı, hangi modeli kullanıyorsunuz?

Şahsen bence Connectgame yerine Amazon üzerinde ajaz AJ199 veya Darmoshark M3 tercih edilebilir. Ben öyle yaptım.

Bu mouse veya Razer Orochi V2 arasinda kalsam hangisini almam gerekirdi ve neden?
M3 daha iyi bir fare bariz ama zaten Orochi ile aynı klasmanda değiller. Orochi de çok iyi ancak 2. el 600-700'e alacaksanız iyi. Tuşları tatlı ve oyun için çok performanslı lakin ileride çift tıklama yapabilir, darmoshark'ta bu olay yok. Sensörü daha eski bir sensör ama m3 kadar iyi o açıdan hakkını yiyemeyiz, bi fark yok. Pil ile kullanılması en büyük dezavantajı ama tek energizer ultimate lithuim ile sanırım 4-5 ay kullandım orochi'yi aşırı yoğun olmamakla beraber. Onu da toplu ucuza bulabilirsiniz 50-100 liraya yani 1 yıllık ömür sunar size 4 tane pil bile. Onun dışında orochi daha ağır pille beraber ve m3 büyüklüğüne rağmen daha hafif. Burada tek olay şu, eğer elleriniz süper minyatürse veya fareyi narince parmak uçlarınızla kavrayacaksanız ve bu yüzden küçük olması gerekiyorsa orochi v2 daha iyi olur bariz. Ancak ellerim ortanca/büyük ya da direkt küçük fare sevmiyorum diyorsanız orochi v2 almanın asla mantığı yok. Diğeri her koşulda daha iyi, tabii fiyat olarak da daha iyi. Çok az kullanılmış orochi v2'yi 600-800 arası bulursunuz ama m3 1300 falan herhalde. Ofis işleri veya küçük elli insanlar için orochi f/p canavarıdır, onun dışında herkesin sevebileceği bir fare değil şeklinden dolayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı