Elektronik Darmoshark M3 ve N3 1199 TL

Yeni batchlerde düzeltildi malzeme kalitesiyle beraber. Türkiye'ye geldiyse yeni batch alınabilir.

siyah rengi yok mu acaba

1800e çıkılabilir ama amazon harici pek almak istemiyorum

Ali'den soylenebilir sorun yasamazsiniz dogru secerseniz. Klavye mouse raconu aliexpresstir
bilemiyorum ya amazondan satılan bir kablosuz mouse tavsiyeniz var mı peki

Amazon üzerinde Ajazz AJ199 veya AJ139 var ayrıyeten Darmoshark M3 var bu üçü arasından hangisini tercih etmeliyim bu üçü dışında Amazon içerisinden bir tavsiyeniz mevcut mudur?

Son düzenleme:
Ben pek hakim degilim piyasaya acikcasi cok ayrintili bilmiyorum. Ama swarcow diye bir kanal var begeniyorum ben de yeni duydum. Onun tavsiye ettikleri guzel gibi duruyor. Bakabilrisin.

Burda değerlendirmesini yaptım

Şahsi tavsiyem 1800 verilip VGN F1 Pro Max alınmasıdır Aliexpressten.

Ya da Mechkeys üzerinde F1 Pro 1750 lira

Ben pek hakim degilim piyasaya acikcasi cok ayrintili bilmiyorum. Ama swarcow diye bir kanal var begeniyorum ben de yeni duydum. Onun tavsiye ettikleri guzel gibi duruyor. Bakabilrisin.
Bu kanalların çoğunun sitelerle anlaşması var. Bu kanalın da Wraith ile anlaşması var gelen her mouse u övüyor genelde.

Son düzenleme:
Gelen mouselar güzel olduğu için övmesi normal.

Katana gelmişti ilk başlarda çok sevdi fakat geçen gözünden düştüğünü açıkladı.

hocam link bırakabilir misiniz rica etsem siyahını almayı düşünüyorum da

hocam fiyattan ötürü siyah almayıp bu attığınızı alsam bir sıkıntı olur mu sararma vb

Son düzenleme:
hocam link bırakabilir misiniz rica etsem siyahını almayı düşünüyorum da

hocam fiyattan ötürü siyah almayıp bu attığınızı alsam bir sıkıntı olur mu sararma vb
Sanmıyorum kaplaması güzel rengi sararmaz bence ama sağlamlığı hakkında emin değilim ben. Kendi tercihiniz amazonda siyah rengi de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…