Elektronik Darmoshark M3 ve N3 1199 TL

• Konuyu başlatan poe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 338
  • Görüntüleme 37.807
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yabanci kanalda bir incelemesi mevcut bir bak istersen.

125mm olan G PRO yanında az biraz daha büyükse elime oturur gibi duruyor hocam.

Amazon kadar iyi garanti veren yer yok dostum. Yurtdışı ürünleri bile 2yıl içerisinde sorun varsa iade edebiliyorsun.
Senin attığın Amazon linkinde ürünü satanlardan hiçbiri Amazon'un kendisi değil hocam. Bundan dolayı klasik Amazon müşteri deneyimini unutmak gerekiyor. Hepsiburada'da rastgele bir satıcıdan ürün almaktan farkı yok.

Senin attığın Amazon linkinde ürünü satanlardan hiçbiri Amazon'un kendisi değil hocam. Bundan dolayı klasik Amazon müşteri deneyimini unutmak gerekiyor. Hepsiburada'da rastgele bir satıcıdan ürün almaktan farkı yok.
İade geçerli dostum yurtdışı hangi satıcı olursa olsun ürün bozuk ise. İade alınıyor 2 sene içerisinde.

Türkiye'de Amazon dışındaki satıcılardan alınca bildiğim kadarıyla yardımcı olmuyorlar ama globalde böyle bir şey varsa onu bilmiyorum.
Süreç şu şekilde işliyor. 30 gün içerisinde hiç para kesintisi olmadan iade alıyorlar. 30 günden sonra 2 sene içerisinde ithalat ücret depozitosu hariç ürünün kendi fiyatını direk iade ediyorlar. Tabi ürün bozuk ise. Depolarında test ediliyor sonra onaylanırsa iade işlemi gerçekleşiyor.

Arkadaşlar merhaba ürün geldi ve 1 gün kadar kullanma fırsatım oldu , öncelikle mouse çok şık beyaz olanını tercih ettim 8-9 saat kullanım ardından optiğinde herhangi bir aksama ya da sapma görmedim bu süre boyunca cs go ve pubg oynadım 9 saatlik oynama sonunda şarjı 93 ten 84 e düştü yani ortalama 90 saaat ömrü var tam kullanıma rağmen bence gayet iyi bir değer ve switchleri gerçekten kaliteli hissettiriyor tutuş olarak sensei ten mousetan geçtim çok bir fark hissettirmedi ama ağırlığı 58gram gerçekten elinizle bütünleşiyor ve flicklerinizi gerçekten geliştirir kablosuz olması da cabası aşırı özgür hissettiriyor mousepad üstünde bu benim ilk kablosuz mouse deneyimim şu anlık bu şekilde alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum ürünü connectgameden aldım ve sıkıntısız elime ulaştı, yedek skatezleri de mevcut bu arada kısacası ürün alınabilir ve muadillerinin yarı fiyatında alacaklara şimdiden hayırlı olsun iyi akşamlar diliyorum.
Rica etsem kutu içeriğini ve alt kısmını atar mısınız? Kutuda gözükse fena olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı