Elektronik Darmoshark M3 ve N3 1199 TL

• Konuyu başlatan poe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 338
  • Görüntüleme 37.856
Bende de Rival 110 var. Küçük bir mouse ama benim elimde büyük değil. Darmoshark M3 ise Rival 110'a oranla büyük mouse. Elime olacağından emin olsam alıcam da bilmiyorum açıkçası. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.
Rival 110 120mm olarak gözüküyor. DARMOSHARK M3 129 olarak gözüküyor.

Rival 110 120mm olarak gözüküyor. DARMOSHARK M3 129 olarak gözüküyor.
Teşekkürler ancak sadece uzunluk olarak bakmamak lazım. Aslında XM2we ve Pulsar X2 bana daha yakın geliyor. Pulsar X2’deki gecikme sorunu yaşar mıyım korkusundan alamıyorum açıkçası. Darmoshark bunlara göre biraz kaba ve büyük duruyor gibi.

Teşekkürler ancak sadece uzunluk olarak bakmamak lazım. Aslında XM2we ve Pulsar X2 bana daha yakın geliyor. Pulsar X2’deki gecikme sorunu yaşar mıyım korkusundan alamıyorum açıkçası. Darmoshark bunlara göre biraz kaba ve büyük duruyor gibi.
Kablosuz olduğu için mi gecikme korkusu var?

Bende de Rival 110 var. Küçük bir mouse ama benim elimde büyük değil. Darmoshark M3 ise Rival 110'a oranla büyük mouse. Elime olacağından emin olsam alıcam da bilmiyorum açıkçası. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.
Yani ölçüleri vs internette yazıyor. Bu tuvalet kagıdı rulosu vs bir kartonla onun boyutlarında birşey yapıo elınıze alın istersenız. Belki fikir edinmenize yardımcı olur.

Ben yine de buraya elimin ölçüsünü ve tutuş fotosunu atarım akşam.

En ufak gecikme sorunu yaşamıyorum. Kasamın önündeki portlardan birine taktım dongle'ını. Bana mouse un garip gelen tek özelliği switchinin biraz sesli takur tukur çalışması. Razer dan geçince öyle bir fark hissettim ama ufaktan alışıyorum. Onun haricinde kusursuz diyebilirim.

Kablosuz olduğu için mi gecikme korkusu var?
1-2 gündür kablosuz mouse araştırıyorum. Darmoshark M3’ün büyük geleceğini düşündüğüm için N3’e baktım. Ama onda da malzeme kalitesi bakımından çok iyi olmadığı yönünde yorumlar var. Gıcırdama, tuşların çok ses çıkarması vs. Sonrasında Pulsar X2 tam istediğim gibi bir mouse derken onda da fareyi hareketsiz bırakıp kullanmaya başladığınızda farede gecikme oluyormuş sanırım. Bununla ilgili daha detaylı bir bilgi bulmaya çalışıyorum.
@Unprocurabl3 Çok teşekkür ederim. Bekliyorum. 17,5-18cm/9 cm gibi ölçtüm.

Bende de Rival 110 var. Küçük bir mouse ama benim elimde büyük değil. Darmoshark M3 ise Rival 110'a oranla büyük mouse. Elime olacağından emin olsam alacağım da bilmiyorum açıkçası. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.

Konuya yanıtımdan sonraki gün fareyi sipariş ettim ve bugün elime ulaştı. İlk olarak söylemem gerekirse yıllarca Rival 110 kullandım. Bilmiyorum belki elimin boyutundan olabilir ama ağırlığı dışında hiçbir fark hissetmedim. Geleli 15 dakika oldu detaylı kullanım sonucu tekrar buraya birkaç şey eklerim.

Konuya yanıtımdan sonraki gün fareyi sipariş ettim ve bugün elime ulaştı. İlk olarak söylemem gerekirse yıllarca Rival 110 kullandım. Bilmiyorum belki elimin boyutundan olabilir ama ağırlığı dışında hiçbir fark hissetmedim. Geleli 15 dakika oldu detaylı kullanım sonucu tekrar buraya birkaç şey eklerim.
Hem kullanış hem de yazılım olarak deneyimlerini paylaşırsan çok iyi olur. Özellikle yazılımda hangi ayarlamaları yapabildiğimizi vs.

Hem kullanış hem de yazılım olarak deneyimlerini paylaşırsan çok iyi olur. Özellikle yazılımda hangi ayarlamaları yapabildiğimizi vs.

Öncelikle yazılım arayüzünü paylaşayım. Bilmiyorum yeni çıktığından olabilir mi ama sadece Reddit üzerinden bulabildiğimiz bir yazılımı kurup ayarlarını yapabiliyoruz, orijinalini linki bulamadım. Kullanım açısından oyun testi yapmadan şunları diyebilirim. Bu ilk kablosuz ve hafif mouse kullanışım ve elimde sanki yokmuş gibi hissediyorum ve bu benim için çok iyi. Rival 110 kullanırken aynı hissi alamıyordum ağırlığından ötürü. Oyun içi deneyimlerimi de birkaç saat içinde yazarım.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 168
  • 2.jpg
    2.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 174
  • 3.jpg
    3.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 158
  • 4.jpg
    4.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 166
  • 5.jpg
    5.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 164
  • 6.jpg
    6.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 175
Öncelikle yazılım arayüzünü paylaşayım. Bilmiyorum yeni çıktığından olabilir mi ama sadece Reddit üzerinden bulabildiğimiz bir yazılımı kurup ayarlarını yapabiliyoruz, orijinalini linki bulamadım. Kullanım açısından oyun testi yapmadan şunları diyebilirim. Bu ilk kablosuz ve hafif mouse kullanışım ve elimde sanki yokmuş gibi hissediyorum ve bu benim için çok iyi. Rival 110 kullanırken aynı hissi alamıyordum ağırlığından ötürü. Oyun içi deneyimlerimi de birkaç saat içinde yazarım.
5. resimdeki ayarlar için istemiştim. Yani bu ayarları beklemiyordum. E Sport modu da sanırım gecikmeyi azaltıyor.

Ben ilk bu yazılımın UI fotolarını görünce önyargılı yaklaşmıştım. Gayet stabil işini yapan bir yazılım olmuş. İnsanı yormuyor en azından :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı