Elektronik Darmoshark M3 ve N3 1199 TL

• Konuyu başlatan poe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 338
  • Görüntüleme 37.903
Merhabalar,
Bende Deathadder V2 Pro ile N3'ün arasında kaldım N3'ün elime daha iyi olacağını düşünüyorum. Ama herkes gördüğüm kadarıyla M3 almış. N3 alan var mıdır acaba? Varsa o da memnun mudur? Deneyimlerini yazarsa çok sevinirim.

Merhaba,
Bende DeathAdder V2 Pro ile N3'ün arasında kaldım. N3'ün elime daha iyi olacağını düşünüyorum. Ama herkes gördüğüm kadarıyla M3 almış. N3 alan var mıdır acaba? Varsa o da memnun mudur? Deneyimlerini yazarsa çok sevinirim.

Bende N3 alacağım merak ediyorum ergo gibi ama bir garip şekli.

Arkadaşlar bu mouse hakkında 4.000 poling rate desteklediği belirtiliyor, doğrulunu doğrulayabilecek var mıdır acaba?
4K AliExpress Dongle'si ile deneyen birisi vardı fakat o postu bulamadım (4.000 Hz Dongle'yi 6$'a satıyorlar bu arada, fareyi alan arkadaşlar değerlendirebilir).

Link atar mısın hocam.

Link atar mısın hocam.

Dongle'yi şu an tekli olarak satmıyorlar galiba. Fakat şöyle bir şey buldum, firma M3 ve N3 fiyatına daha iyi bir modeli 4000KHZ dongle ile beraber satıyor. Switch'leri ve Roll'u daha iyi.

Dongle'yi şu an tekli olarak satmıyorlar galiba. Fakat şöyle bir şey buldum, firma M3 ve N3 fiyatına daha iyi bir modeli 4000KHZ dongle ile beraber satıyor. Switch'leri ve Roll'u daha iyi.
En son ödeme kısmında 77 dolar oluyor başka vergi çıkar mı ki acaba? Hiç alışveriş yapan var mı daha önce bu siteden?

En son ödeme kısmında 77 dolar oluyor başka vergi çıkar mı ki acaba? Hiç alışveriş yapan var mı daha önce bu siteden?

Eğer vergi ödemeside yapıyorsanız çıkmaması lazım, fakat 77 dolar kargo dahil fiyat ise ve vergilendirme fiyatı yoksa ayrıca gümrük vergisi ödeyeceksiniz.
Fakat şöyle bir durumda var, Global'den anakart ve klavye alıp gümrük vergisi ödemeyen çok kişi var. Forumlara bu konuyla ilgili biraz bakın isterseniz, ben gümrük vergisi dışında başka bir ücret çıkacağını sanmıyorum. Ödeme kısmının fotoğrafını atar mısınız?
Güncelleme: 20 dolar kargo tutuyor, evet bu ödemeden sonra bir de gümrük vergisi ödeyeceksiniz. Ortalama 200TL'yi geçmeyecektir diye düşünüyorum.
Bunun yerine XM2we alabilirsiniz, optik Switch ve çok kaliteli bir kaplaması var.

Eğer vergi ödemeside yapıyorsanız çıkmaması lazım, fakat 77 dolar kargo dahil fiyat ise ve vergilendirme fiyatı yoksa ayrıca gümrük vergisi ödeyeceksiniz.
Fakat şöyle bir durumda var, Global'den anakart ve klavye alıp gümrük vergisi ödemeyen çok kişi var. Forumlara bu konuyla ilgili biraz bakın isterseniz, ben gümrük vergisi dışında başka bir ücret çıkacağını sanmıyorum. Ödeme kısmının fotoğrafını atar mısınız?
Güncelleme: 20 dolar kargo tutuyor, evet bu ödemeden sonra bir de gümrük vergisi ödeyeceksiniz. Ortalama 200TL'yi geçmeyecektir diye düşünüyorum.
Bunun yerine XM2we alabilirsiniz, optik Switch ve çok kaliteli bir kaplaması var.

DeathAdder V3 Pro alacağım hocam. O paralara çıktıktan sonra mantıksız kalıyor bence o fareler.

Ürün hafif olduğundan mıdır bilmem fakat elime aldığımda beklediğim kaliteyi göremedim. Kullanımı vb. iyi ama dediğim gibi bana sanki hafif darbe alsa dağılacak gibi geldi. Daha önce hep 130+ gram mouse kullandım sanırım bu yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı