Darmoshark M3S Pro alınır mı?

Dongle önemli değil ise kişi için m3s pro alınır mı

Rampage topluluk önermiyo onu bende gördüm 4k dongle la geliyodu hatta
Rampage dareu a950 pro nun klonu, a950 bende var ve sorunsuz ürün, o yüzden garanti ediyorum, toplumda kötü bir marka algısı var ama bu ürün iyi

Rampage Dareu A950 Pro'nun klonu, A950 bende var ve sorunsuz ürün, o yüzden garanti ediyorum, toplumda kötü bir marka algısı var ama bu ürün iyi

Klonu olunca aynı fabrikadan çıkıp farklı baskı mı basılıyor yoksa model olarak mı kolanlanmış hocam.

Dediğim gibi ben şuana kadar üzeni görmedim ama tereddüt ediyorsanız ise incelemelere göz gezdirebilirsiniz
Hocam sizide fazla yordum ama ajazz aj139 pro nasıl ?
Linki bu.

Üzmez m3s Pro 2K Hz sahip iken AJ139 Pro 1K Hz'e sahip m3spro da 8 adet tuş bulunurken AJ139 Pro da 6 adet tuş bulunmakta ve AJ139 Pro da Bluetooth seçeneği yok.

Normal m3 ile tıpatıp aynısı gibi aj139 pro
Hocam yt de
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
böyle bir video var adam esneme yaptığını söylüyor m3 için m3s pro da yapar mı diye korkuyorum kafam çok karışık.

Hocam yt de
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
böyle bir video var adam esneme yaptığını söylüyor m3 için m3s pro da yapar mı diye korkuyorum kafam çok karışık.

M3s pro ile alakalı türk veya yabancı video bulamadım garip

Technopat Haberler

Geri
Yukarı