Darmoshark N3 alınır mı?

reLive

Hectopat
Canlar neden herkes bu mouse a laf atıyor. Gelen geçen XM1r önermiş. Tabii endgame markası bilindik ama neden bu kadar karşıt var merak ettim. Satıcıya laf atan da çok ama XM1r ı da connectgame satıyor. Bazıları kırılgan diyor. Mouse delikli değil ve 59 gr. XM1r ise aynı şekil ama 70gr. XM1r tabii ki daha sağlam olacak.

Şu an connectgame sitesinde 999TL. M3 ise 1449 TL. Çok alındığı için fiyatını yüksek tutmuşlar herhalde. XM1r ise 1100TL. 100TL fark için XM1r alsaydın demeyin kablosuz olmasından dolayı tercih ettim. Kablodan bıktım artık her yere dolanıyor çok el kaybettirdi bu kablolar. (eski bozuk farem ROG Keris'ti)
Şimdi size sorum şu: Bu mouseun neyi sıkıntı. XM1r çok mu kusursuz?

Darmoshark Firmware Update sıkıntılı olduğu söyleniyor fare brick olunca connectgame ilgileniceğini sanmıyorum.

Az daha koyarsan DeathAdder V2 Pro bakabilirsin kablosuz olarak en uygunu o şu an.
XM1r iyi mouse kablolu olarak.

N3 alın o fiyata başka muadili yok zaten.

Aldım zaten ya hayırlısı olsun bundan sonra.

Hocam mouse nasıl? Bende bakıyorumda alınır mı?

Hocam şarjı 4 gün gidiyor bana gunluk 10 saat kulanimda. Uygulamasi idare eder sade bir arayuzu var. Boyutu m3'e gore biraz daha kücük tam elime oldu boyutunu cok begendim. Tek begenmedigim yani tuşlari. Tuşun aşagilarina dogru basınca sag Click'ten cık diye bir ses geliyor. Solda aşırı olmuyor çok az bir fark oluyor. Ama sagda asagidan basinca Switch farkliymis hissiyati veriyor bana. Nedense ben çok takıldım. Sizde nasıl olut bilemem. Sadece bende olan bir sorunda olabilir ama hepsinde var gibi duruyor. İncehesap Gaming gecesi indirimlerin 1100 TL'ye dusuyormus Razer DeathAdder V2 Pro. Denk gelirseniz onu alın derim. Ama o da zamlandi bulamazsaniz bunu alabilirsiniz 1000 TL'ye zaten şu an kablolu anca satiyorlar. Ha demeyi unuttum mouse ince kalitesiz bir yapıda degil. Nedense bu mouse sıkınca gicirdiyor demis ama oyle bir şey yok herhalde m3'te oluyor o. 59 gram deliksiz bir mouse anca bu kadar olur zaten. Hocam 4 saatlik uyku ile yazdim hemen sacmaladiysam kusura bakmayin.

peki kablolu kullanma şansımız var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…