Darmoshark N3 alınır mı?

Mouse'tan memnun musunuz?
Değilim. Sakın almayın. Bu aralar herkes önermeye başladı zaten.

Mouse'tan memnun musunuz?

Teşekkürler. Konu açtım gerçi ama 3389 sensörlü mouselar fiyat olarak uygun gibi g402'den daha iyi mouse arıyorum mouse önerebilir misin?

Teşekkürler. Konu açtım gerçi ama 3389 sensörlü fareler fiyat olarak uygun gibi G402'den daha iyi mouse arıyorum mouse önerebilir misin?

Rica ederim :)
Tutuş sıkıntı olmazsa MM720 öneririm.

Sonrasında HyperX PulseFire Haste alabilirsiniz. 3389'un güç teketimi düşük hali 3335 var içinde.

Sonrasında HyperX PulseFire Haste alabilirsiniz. 3389'un güç teketimi düşük hali 3335 var içinde.

MM720'nin Amazon fiyatı Türkiye'ye göre çok düşük haberiniz olsun. Claw tutuş için ideal.

MM720'nin Amazon fiyatı Türkiye'ye göre çok düşük haberiniz olsun. Claw tutuş için ideal.

Tekrar teşekkür ederim :). MM720'nin fiyatı gerçekten uygun. 632TL'ye geliyor 3 4 gün daha araştırıp bir tane almalıyım çünkü o mu bu mu derken fiyatlar artıyor ve karar vermek güçleşiyor. Müsait olduğunda başka tavsiyelerini bekliyor olacağım.

Canlar neden herkes bu mouse a laf atıyor. Gelen geçen XM1r önermiş. Tabii endgame markası bilindik ama neden bu kadar karşıt var merak ettim. Satıcıya laf atan da çok ama XM1r ı da connectgame satıyor. Bazıları kırılgan diyor. Mouse delikli değil ve 59 gr. XM1r ise aynı şekil ama 70gr. XM1r tabii ki daha sağlam olacak.

Şu an connectgame sitesinde 999TL. M3 ise 1449 TL. Çok alındığı için fiyatını yüksek tutmuşlar herhalde. XM1r ise 1100TL. 100TL fark için XM1r alsaydın demeyin kablosuz olmasından dolayı tercih ettim. Kablodan bıktım artık her yere dolanıyor çok el kaybettirdi bu kablolar. (eski bozuk farem ROG Keris'ti)
Şimdi size sorum şu: Bu mouseun neyi sıkıntı. XM1r çok mu kusursuz?
hocam o post travel muhabbeti nedir birde almayı düşünüyorum hala alınmaz mı diyorsun

hocam o post travel muhabbeti nedir birde almayı düşünüyorum hala alınmaz mı diyorsun
Fareye tıklama esnasında pc algıladıktan sonra tus biraz daha fazla basılabiliyor. Yani doğru anlatabildim mi bilmiyorum ama mantık o yönde ve çoğu mouse ta mevcut. O zamanlarda hocam eski mouse uma oranla çok daha hafifti ve doğal olarak çok farklı hissettirdi. Birazda sinirle öyle bir yazı yazmıstım (post u geri silemiyormuşuz). Bu fiyata böyle üst seviye bir switch ve sensör ile kablosuz olarak gelmesi çok iyi bence. Fiyatını gayet hakediyor. ki zaten şuan da1000 tl ve gram değeri kalmadı bu paranın. Alınabilir. Şimdiden hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı