Darmoshark N3 alınır mı?

semihteke

Centipat
Daha fazla  
1000 lira bandında kablosuz fare arıyordum.
Bu modeli gördüm, çok olumlu yorumlar da var, kafa karıştıran yorumlar da.

M3 modeli hakkında olumsuz yorum görmedim desem yeridir fakat N3 hakkında çeşitli dertlerden yakınanlar gördüm.
Fakat N3 1000 lira iken M3 1500 TL.
%50 fiyat farkı var aralarında.
1500 liraya çıkmak da istemiyorum açıkçası.
N3 alınır mı?

1000 lira bandında kablosuz fare arıyordum.
Bu modeli gördüm, çok olumlu yorumlar da var, kafa karıştıran yorumlar da.

M3 modeli hakkında olumsuz yorum görmedim desem yeridir fakat N3 hakkında çeşitli dertlerden yakınanlar gördüm.
Fakat N3 1000 lira iken M3 1500 TL.
%50 fiyat farkı var aralarında.
1500 liraya çıkmak da istemiyorum açıkçası.
N3 alınır mı?
Ben de iki model arasında kaldım ama m3 %50 daha pahalı, muhtemelen n3 modelini alacağım bu fiyata bu özellikler muazzam ama malzeme kalitesi çok iyi değil diyorlar.

n3 açıkçası anlamayan biri için iyi olur ancak yan tuşlarından genel olarak büyük memnunsuzluk var. Yani tuşa bastığınızda fazla içe göçüyor bazı üretimlerde falan. Gıcırdamalar vesaire daha çok olabilir. m3 modelinin tuşlarını güncellediler ancak n3 aynı kaldı, o açıdan biraz geliştirildi m3. Bir de ayakları biraz kötü deniyor. Yani cidden ilk defa alan birini mutlu eder, fena fare değil ama indirimle cart curtla araştırılıp -nays indirimi mi ne var trendyoldan alırsanız, 150tl indirimle gelir m3- o farkı vererek daha uzun süre gidecek fareyi almak daha mantıklı. M3 yurtdışında çokça beğeni toplarken, n3 biraz sınıfta kaldı diyeyim size.

N3 açıkçası anlamayan biri için iyi olur ancak yan tuşlarından genel olarak büyük memnunsuzluk var. Yani tuşa bastığınızda fazla içe göçüyor bazı üretimlerde falan. Gıcırdamalar vesaire daha çok olabilir. M3 modelinin tuşlarını güncellediler ancak N3 aynı kaldı, o açıdan biraz geliştirildi m3. Bir de ayakları biraz kötü deniyor. Yani cidden ilk defa alan birini mutlu eder, fena fare değil ama indirimle cart curtla araştırılıp -Nays indirimi mi ne var Trendyol'dan alırsanız, 150TL indirimle gelir M3- o farkı vererek daha uzun süre gidecek fareyi almak daha mantıklı. M3 yurt dışında çokça beğeni toplarken, N3 biraz sınıfta kaldı diyeyim size.

Evet ama tuşları sorun etmeyecek biri (ben) gibiler için iyi bir mouse.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı