Darmoshark N3 vs Dareu A950 Pro

Bütçe
1500
Türkçe hatası olmuş hocam biraz. Mouse yazılımı kötü ama 55gr olması çok güzel demek istedim.

Anladım hocam pad üzerinde hareketleri nasıl? Sağ sola hareket esnasında zorlama oluyor mu? Elimde kablolu vasat bir mouse var oyunda karşımdaki adamla çatışırken sağ sola çekerken ağır kalıyor. Bu sorun o fareyi alınca ortadan kalkar mı? Tır dönderiyormuşum gibi oluyor DPI falan çok etki etmiyor.

Anladım hocam pad üzerinde hareketleri nasıl? Sağ sola hareket esnasında zorlama oluyor mu? Elimde kablolu vasat bir mouse var oyunda karşımdaki adamla çatışırken sağ sola çekerken ağır kalıyor. Bu sorun o fareyi alınca ortadan kalkar mı? Tır dönderiyormuşum gibi oluyor DPI falan çok etki etmiyor.

Çok hafif olduğu için yağ gibi kayıyor tabii mousepadde önemli bendeki xrades ,klasse SS de daha iyi kayar.

Yalnız yazılımı yapamadım şu an DPI ayarları yüzünden hassasiyet değiştirdim mecburen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı