Yunzii YZ87'nin bataryası daha iyi Darmoshark Top 75'ten.İkisi arasında kaldım. Sizce hangisi özellik ve uygulama açısından daha iyi?
Yunzii YZ87'nin bataryası daha iyi Darmoshark Top75'ten.
Oyun için ise ek75 Rt bakın. Özelleştirme için ise yunzii.İkisi arasında kaldım. Sizce hangisi özellik ve uygulama açısından daha iyi?
Oyun için ise EK75 RT bakın. Özelleştirme için ise yunzii.
Darmoshark Top75 parasını hak eden bir klavye değil ondan konuşulmuyor hocam. Ben olsam her türlü Ek75 RT alırım manyetik switch olması büyük avantaj.Peki 3.500'e EK75 RT mi daha iyi olur yoksa yunzii mi? Ve neden Darmoshark hakkında hiç konuşmadınız, kötü bir klavye mi?
Veya 3500'e daha iyi bir klavye alabilir miyim?
Ek75 Rt nerede 3500 hocam? 2800 connectgame üzerinde.Peki 3.500'e EK75 RT mi daha iyi olur yoksa yunzii mi? Ve neden Darmoshark hakkında hiç konuşmadınız, kötü bir klavye mi?
Veya 3500'e daha iyi bir klavye alabilir miyim?
pardon 2500 yazacaktım. sizce 3500'e kadar çıkarsam daha iyisini alır mıyım yoksa EK75 RT iyi midir?Ek75 Rt nerede 3500 hocam? 2800 connectgame üzerinde.
Ek75 Rt iyidir.pardon 2500 yazacaktım. sizce 3500'e kadar çıkarsam daha iyisini alır mıyım yoksa EK75 RT iyi midir?
EK75 RT iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.