Darmoshark Top75 vs Yunzii YZ87

Bütçe
3500
Birkaç yerde hot swap olmadığı yazıyor ama sitede hot swap yazıyor, bir bilginiz var mı? Ve uygulamasında istediğim tuşa özel renk verebiliyor muyum yoksa hazır seçenek mi veriyor?

@Hyperciaa
Manyetik switchler ile hot-swap hatta şöyle bir soketi var.
1725044622636.png

Özel renk hakkında sorunuzun cevabını vereyim baktığım videoda uygulamasındaki yer şu şekil büyük ihtimal ayarlanıyor.
1725044727081.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Manyetik switchler ile hot-swap hatta şöyle bir soketi var.
Eki Görüntüle 2298379
Özel renk hakkında sorunuzun cevabını vereyim baktığım videoda uygulamasındaki yer şu şekil büyük ihtimal ayarlanıyor.
Eki Görüntüle 2298387
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

videoda neden kalitesiz plastik gibi duruyor, malzemesi kalite mi klavyenin?

Ya da gözlerim bozuk olduğu için olabilir.

Klavyede aluminium Alloy plate falan var bence gayet kaliteli.

Connect Game güvenilir mi? Yarın alacağım da, eğer güvenilir değilse veya bir sıkıntı olduğunda garantiye gönderemiyorsam yunzii düşüneceğim. Çünkü gerçekten şanssız bir insanım.

@MuratTheFounder
@Hyperciaa.

birde dareu ek75rt ile pro arasında ne fark var? klavyeyi çoğunlukla oyun için kullanıcam, arada yazı yazmak için kullanıyorum sadece

Son düzenleme:
Connect Game güvenilir mi? Yarın alacağım da, eğer güvenilir değilse veya bir sıkıntı olduğunda garantiye gönderemiyorsam yunzii düşüneceğim. Çünkü gerçekten şanssız bir insanım.

@MuratTheFounder
@Hyperciaa.

birde dareu ek75rt ile pro arasında ne fark var? klavyeyi çoğunlukla oyun için kullanıcam, arada yazı yazmak için kullanıyorum sadece
Pro mekanik RT manyetik switch.

İadeler biraz sorun harici sorun yaşamazsın. Zaten üründe kronik yok bir sorun yaşamazsın.

Tamamdır çok sağ olun öneri ve yardım için.
@Hyperciaa size de teşekkürler.

İadeler biraz sorun harici sorun yaşamazsın. Zaten üründe kronik yok bir sorun yaşamazsın.

Merhaba tekrar yazıyorum kusura bakmayın, ablama aldırırken adresi eksik girmiş. Mail atıp adresin tamamını yazdım bu konuda yardım ederler mi? Çünkü ablam mahalleyi girmemiş sadece ev No'su ve kat yazıyor adreste.

veya istanbuldaki adreslerine gitsem mağazalarına bana yardım ederlermi değiştirmekte?

@Hyperciaa

1725399516751.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı