Darwin Project "0xc000007b" hatası

İşletim sistemi
Windows 11
Merhaba, öncelikle sizden EasyAntiCheat'i kaldırıp kurmanızı isteyeceğim. Sorunun devam etmesi durumunda Altta yer alan toplu Redist paketini kurmanızı isteyeceğim. Yine olmazsa Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşırsanız sevinirim. Onun için de gerekli rehber en altta yer almaktadır, iyi günler dilerim.


 
Merhaba, öncelikle sizden Easy Anti-Cheat'i kaldırıp kurmanızı isteyeceğim. Sorunun devam etmesi durumunda altta yer alan toplu Redist paketini kurmanızı isteyeceğim. Yine olmazsa olay görüntüleyicisi raporu paylaşırsanız sevinirim. Onun için de gerekli rehber en altta yer almaktadır, iyi günler dilerim.



Tüm VCRedist paketlerii kurdum fakat aynı sorun devam edıyor. Olay görüntüleyicisi sonuçları cıkmıyor hiçbir türlü.
 
Tüm VCRedist paketlerii kurdum fakat aynı sorun devam edıyor. Olay görüntüleyicisi sonuçları cıkmıyor hiçbir türlü.

Oyunun verdiği hatanın ekran alıntısını paylaşma imkanınız varsa ekran alıntısını paylaşınız. Bi' hataya bakalım.
 
Oyunu yönetici olarak başlatmayı denediniz mi? Olmazsa oyunu Steam'den tamamen kaldırın. Kaldırdıktan sonra (x86)\Steam\steamapps\common klasöründe The Darwin Project dosyasının silindiğinden emin olun. Bilgisayarı yeniden başlatın ve oyunu tekrar yükleyip deneyin.
 
Oyunu yönetici olarak başlatmayı denediniz mi? Olmazsa oyunu Steam'den tamamen kaldırın. Kaldırdıktan sonra (x86)\Steam\steamapps\common klasöründe the Darwin project dosyasının silindiğinden emin olun. Bilgisayarı yeniden başlatın ve oyunu tekrar yükleyip deneyin.

Dostum alakan için cok teşekkür ederim dedıklerının hepsını yaptım fakat halen bır sonuç alamadım.
 

Geri
Yukarı