GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Mayıs 2023 #31 Eldrithc dedi: Biz çoktan kazandık! D.T.I.T tarafından infaz edileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bitse mi artık şu şaka
Eldrithc dedi: Biz çoktan kazandık! D.T.I.T tarafından infaz edileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bitse mi artık şu şaka
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.231 Çözümler 8 27 Mayıs 2023 #32 GoktugT dedi: Hocam bitse mi artık şu şaka Genişletmek için tıkla... Biz çoktan bıraktık konuya yazmıyorum zaten. Bu konuyu yeni görüyorum daha yazayım dedim.
GoktugT dedi: Hocam bitse mi artık şu şaka Genişletmek için tıkla... Biz çoktan bıraktık konuya yazmıyorum zaten. Bu konuyu yeni görüyorum daha yazayım dedim.
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.374 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #33 Yahu teknoloji forumunda böyle şeylere neden yer veriliyor aşırı saçma içerik.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #34 wenomechainsama dedi: Yahu teknoloji forumunda böyle şeylere neden yer veriliyor aşırı saçma içerik. Genişletmek için tıkla... Burası sadece teknoloji için değil ki.
wenomechainsama dedi: Yahu teknoloji forumunda böyle şeylere neden yer veriliyor aşırı saçma içerik. Genişletmek için tıkla... Burası sadece teknoloji için değil ki.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 27 Mayıs 2023 #35 wenomechainsama dedi: Yahu teknoloji forumunda böyle şeylere neden yer veriliyor aşırı saçma içerik. Genişletmek için tıkla... Burası sadece teknoloji tabanlı bir forum değil. Genel şeyler olarak düşünelim. Sağlık kategorisi bile dâhi var.
wenomechainsama dedi: Yahu teknoloji forumunda böyle şeylere neden yer veriliyor aşırı saçma içerik. Genişletmek için tıkla... Burası sadece teknoloji tabanlı bir forum değil. Genel şeyler olarak düşünelim. Sağlık kategorisi bile dâhi var.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.231 Çözümler 8 27 Mayıs 2023 #36 JakerT4 dedi: Burası sadece teknoloji için değil ki. Genişletmek için tıkla... İnsanların nasıl konular açacağına karışılamaz. Ayrıca mizah ve eğlenceye açılmış dün imha timi vs dasha tarancilar olarak eğlendik geçtik bence
JakerT4 dedi: Burası sadece teknoloji için değil ki. Genişletmek için tıkla... İnsanların nasıl konular açacağına karışılamaz. Ayrıca mizah ve eğlenceye açılmış dün imha timi vs dasha tarancilar olarak eğlendik geçtik bence
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 27 Mayıs 2023 #37 Eldrithc dedi: İnsanların nasıl konular açacağına karışılamaz. Ayrıca mizah ve eğlenceye açılmış dün imha timi vs dasha tarancilar olarak eğlendik geçtik bence Genişletmek için tıkla... Aynen. Eğlence de lazım ya arada.
Eldrithc dedi: İnsanların nasıl konular açacağına karışılamaz. Ayrıca mizah ve eğlenceye açılmış dün imha timi vs dasha tarancilar olarak eğlendik geçtik bence Genişletmek için tıkla... Aynen. Eğlence de lazım ya arada.
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.870 Çözümler 14 Yer Hatay 27 Mayıs 2023 #38 wenomechainsama dedi: Yahu teknoloji forumunda böyle şeylere neden yer veriliyor aşırı saçma içerik. Genişletmek için tıkla... Hocam mizah ve eğlence kategorisini engelleyebilirsiniz böyle şeyler görmek istemiyorsanız.
wenomechainsama dedi: Yahu teknoloji forumunda böyle şeylere neden yer veriliyor aşırı saçma içerik. Genişletmek için tıkla... Hocam mizah ve eğlence kategorisini engelleyebilirsiniz böyle şeyler görmek istemiyorsanız.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.231 Çözümler 8 27 Mayıs 2023 #39 GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Hocam mizah ve eğlence kategorisini engelleyebilirsiniz böyle şeyler görmek istemiyorsanız. Genişletmek için tıkla... İşte benim askerim! Arada eğlenmek lazım "hocam evet haklısınız hocam şu nasıl" kafasından çıkmak lazim
GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Hocam mizah ve eğlence kategorisini engelleyebilirsiniz böyle şeyler görmek istemiyorsanız. Genişletmek için tıkla... İşte benim askerim! Arada eğlenmek lazım "hocam evet haklısınız hocam şu nasıl" kafasından çıkmak lazim
aydos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.743 Makaleler 1 Çözümler 13 28 Mayıs 2023 #40 550519 dedi: @aydos onay varsa kullanalım bunu @JakerT4 ile beraber? Çok güzel görünüyor bence. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. Adımız özentiye çıkmasın da :d
550519 dedi: @aydos onay varsa kullanalım bunu @JakerT4 ile beraber? Çok güzel görünüyor bence. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. Adımız özentiye çıkmasın da :d