GoktugT
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hocam bitse mi artık şu şakaBiz çoktan kazandık! D.T.I.T tarafından infaz edileceksiniz.
Hocam bitse mi artık şu şakaBiz çoktan kazandık! D.T.I.T tarafından infaz edileceksiniz.
Biz çoktan bıraktık konuya yazmıyorum zaten. Bu konuyu yeni görüyorum daha yazayım dedim.Hocam bitse mi artık şu şaka![]()
Burası sadece teknoloji için değil ki.Yahu teknoloji forumunda böyle şeylere neden yer veriliyor aşırı saçma içerik.
Burası sadece teknoloji tabanlı bir forum değil. Genel şeyler olarak düşünelim. Sağlık kategorisi bile dâhi var.Yahu teknoloji forumunda böyle şeylere neden yer veriliyor aşırı saçma içerik.
İnsanların nasıl konular açacağına karışılamaz. Ayrıca mizah ve eğlenceye açılmış dün imha timi vs dasha tarancilar olarak eğlendik geçtik benceBurası sadece teknoloji için değil ki.
Aynen. Eğlence de lazım ya arada.İnsanların nasıl konular açacağına karışılamaz. Ayrıca mizah ve eğlenceye açılmış dün imha timi vs dasha tarancilar olarak eğlendik geçtik bence![]()
Hocam mizah ve eğlence kategorisini engelleyebilirsiniz böyle şeyler görmek istemiyorsanız.Yahu teknoloji forumunda böyle şeylere neden yer veriliyor aşırı saçma içerik.
İşte benim askerim!Hocam mizah ve eğlence kategorisini engelleyebilirsiniz böyle şeyler görmek istemiyorsanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.