.DAT dosyasını nasıl açabilirim?

yardımgerekli66

Centipat
İyi akşamlar, bir tane oyunun .DAT dosyasına girmek istiyorum bunu hangi programla yapabilirim? Aşağıda ki görselde ki gibi içerisinde ne olduğunu merak ediyorum.
1588179466902.png

Son düzenleyen: Moderatör:
WMP (Windows Media Player) ile açabilirsiniz.
LAV ve KLITE Codec paketlerini kurun. Olmaz ise VLC ile veya MPHC ile açabilirsiniz.
Hiç birisi olmaz ise Premiere Pro ile videoyu mp4 formatına çevirebilirsiniz.
Teşekkür ederim şimdi deneyeceğim, bir sorum daha olacak mesela oynadığım bir oyunun tasarımlarına girme şansım var mı? yani mod gibi düşünebiliriz sadece girip bakmak istiyorum merakımı gidermek için :) baya program denedim bir türlü bulamadım

Teşekkür ederim şimdi deneyeceğim, bir sorum daha olacak mesela oynadığım bir oyunun tasarımlarına girme şansım var mı? yani mod gibi düşünebiliriz sadece girip bakmak istiyorum merakımı gidermek için :) baya program denedim bir türlü bulamadım
Oyunlara göre bunu yapan yazılımlar var.
Örnek olarak 3-4 yıl kadar önce GTA 5'e BİM kamyonu modu 😂 yapmıştım ve GTA V klasöründe bulunan büyük bir dosyayı farklı bir yazılım ile açmıştım, onun içinden modellemeleri değiştirmiştim.

Oyunlara göre bunu yapan yazılımlar var.
Örnek olarak 3-4 yıl kadar önce GTA 5'e BİM kamyonu modu 😂 yapmıştım ve GTA V klasöründe bulunan büyük bir dosyayı farklı bir yazılım ile açmıştım, onun içinden modellemeleri değiştirmiştim.
mmorpg yani online oyunların tasarımlarına nasıl girebilirim mesela hangi program ile girilir bilgin var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı