R2 kademeleri sıkıntısından bağımsız bir kalitesizlik var hocam r2 ve l2 tuşlarında hem kademeli değiller hem kalitesizler 8bitdo ile kıyaslayınca ama 8bitdo seçenek değilse yapacak bir şey yok.
R2 kademeleri sıkıntısından bağımsız bir kalitesizlik var hocam R2 ve L2 tuşlarında hem kademeli değiller hem kalitesizler 8BitDo ile kıyaslayınca ama 8BitDo seçenek değilse yapacak bir şey yok.
Nays ile bilmemne kuponu ile 2300 TL'ye Xbox 9. Nesil kol almaya karar verdim PS kolları ve o yapıdaki kollardan daha çok seviyorum bu bahsettiğim kolları
Hatta şöyle diyeyim Xbox yapısında TR'den satın alabileceğim bir öneriniz var mı mesela MSI ında benzer yapıda bir gamepadi varmış.
Nays ile bilmemne kuponu ile 2300 TL'ye Xbox 9. Nesil kol almaya karar verdim PS kolları ve o yapıdaki kollardan daha çok seviyorum bu bahsettiğim kolları
Hatta şöyle diyeyim Xbox yapısında TR'den satın alabileceğim bir öneriniz var mı mesela MSI ında benzer yapıda bir gamepadi varmış.
Yok hocam Türkiye'den alacaksanız 2300tl bandında Xbox güzel bir seçenek tek sıkıntısı drift onu da 2 yıllık garanti süresince sorunsuz değiştiriyorlar sonrası için zaten kim öle kim kala.
Yok hocam Türkiye'den alacaksanız 2300TL bandında Xbox güzel bir seçenek tek sıkıntısı drift onu da 2 yıllık garanti süresince sorunsuz değiştiriyorlar sonrası için zaten kim öyle kim kala.