Data frog gamepad mi 8BitDo mu?

Ultimate C kesinlikle. Diğer modeli kullandım 3-4 ay boyunca ardından R2 tuşu elimde kaldı çöp oldu cihaz.

Vergi olayına takılırım sanırım onda vergilerle 1300 civarı bir rakama geliyor

Ultimate c kesinlikle. Diğer modeli kullandım 3-4 ay boyunca ardından r2 tuşu elimde kaldı çöp oldu cihaz.
Kol 903 tl vergi 451 tl

Kullanma şeklim çoğunlukla emülatör oyunlar 2D veya hack&slash oyunlar olacak futbol veya araba oyunu oynamayı düşünmüyorum.

Vergi olayına takılırım sanırım onda vergilerle 1300 civarı bir rakama geliyor

Kol 903 tl vergi 451 tl

Kullanma şeklim çoğunlukla emülatör oyunlar 2D veya hack&slash oyunlar olacak futbol veya araba oyunu oynamayı düşünmüyorum.
R2 kademeleri sıkıntısından bağımsız bir kalitesizlik var hocam r2 ve l2 tuşlarında hem kademeli değiller hem kalitesizler 8bitdo ile kıyaslayınca ama 8bitdo seçenek değilse yapacak bir şey yok.

R2 kademeleri sıkıntısından bağımsız bir kalitesizlik var hocam R2 ve L2 tuşlarında hem kademeli değiller hem kalitesizler 8BitDo ile kıyaslayınca ama 8BitDo seçenek değilse yapacak bir şey yok.

Nays ile bilmemne kuponu ile 2300 TL'ye Xbox 9. Nesil kol almaya karar verdim PS kolları ve o yapıdaki kollardan daha çok seviyorum bu bahsettiğim kolları

Hatta şöyle diyeyim Xbox yapısında TR'den satın alabileceğim bir öneriniz var mı mesela MSI ında benzer yapıda bir gamepadi varmış.

Nays ile bilmemne kuponu ile 2300 TL'ye Xbox 9. Nesil kol almaya karar verdim PS kolları ve o yapıdaki kollardan daha çok seviyorum bu bahsettiğim kolları

Hatta şöyle diyeyim Xbox yapısında TR'den satın alabileceğim bir öneriniz var mı mesela MSI ında benzer yapıda bir gamepadi varmış.
Yok hocam Türkiye'den alacaksanız 2300tl bandında Xbox güzel bir seçenek tek sıkıntısı drift onu da 2 yıllık garanti süresince sorunsuz değiştiriyorlar sonrası için zaten kim öle kim kala.

Kendimce 8BitDo'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bende dün sipariş ettim umarım sorun olmaz.

Tedirginlik yaşamak istemiyorum o sebeple TR'den alim istedim yoksa onu tecrübe etmek isterim

Yok hocam Türkiye'den alacaksanız 2300TL bandında Xbox güzel bir seçenek tek sıkıntısı drift onu da 2 yıllık garanti süresince sorunsuz değiştiriyorlar sonrası için zaten kim öyle kim kala.

Bir de herhangi bir Bluetooth ile PC'ye baglayabiliyorum sanırım oda bir + benim için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı