Dataservis.net güvenilir midir?

icyWex

Hectopat
Yer
Giresun
Daha fazla  
Lenovo L340 laptopuma HDD eklemek için SATA kablosuna ihtiyacım var, en ucuz bulabildiğim site dataservis.net diye bir site ve siteyi hiç kullanmadığım için güvenip güvenemeyeceğimi bilmiyorum, daha önce alışveriş yapan birisi varsa beni bilgilendirebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Lenovo L340 laptopuma HDD eklemek için SATA kablosuna ihtiyacım var, en ucuz bulabildiğim site dataservis.net diye bir site ve siteyi hiç kullanmadığım için güvenip güvenemeyeceğimi bilmiyorum, daha önce alışveriş yapan birisi varsa beni bilgilendirebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Ben de laptopum için SATA kablosu satın alacağım ve dataservis.net'te bulabildim bir tek. Siz alışveriş yaptınız mı acaba? Yaptıysanız her hangi bir sıkıntı yaşadınız mı?

Hocam güvenilirdir. Panel klavye batarya adaptör hep oradan alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı