The Deep
Hectopat
Şu an Atatürk'e küfür edenlere bir şey olmuyor fakat Kürdistan yok desen göz altına alırlar.
Ne alakası var kardeşim hem Kürdistan yok zaten.
Şu an Atatürk'e küfür edenlere bir şey olmuyor fakat Kürdistan yok desen göz altına alırlar.
X silinmiş mesajları görebilir. SS almışsa bununla dava açabilir
ya kanka sağcı sayfalara ss imi atmış ondan biraz tedirginim fakat küfürümde o şahısa dair kanıtlanacak bir şey yok bazı harfleri çıkartarak ismini kullandım yani kesinlikle ona küfür etti diyebileceği bir kanıtı yokAğırlaştırılmış müebbet cezası yersin kanka. Şaka bir yana karşıdaki kişinin o kadar uğraşacağını sanmıyorum.
o da mesajlaşmaları silmiş fakat bir ss i var ''Göster lan Atatürk'e ettiğim küfürü hadi göster o.evladı o.çocuğu seni hadi göster lan'' demiş ben bunu göstersem konu direkt kapanır mı?
Hiç birşey olmaz. Bu aralar moda. Ssini aldım, dava acicam diyip duruyolar, annelerinden dayak yiyen elemanlar bunlar la. Sinirli anıma denk geldi, biriyle uğraştım, yaşı küçük çıktı. Annesi gelip lütfen uzlaşalım dedi. Konuyu kapattım. Yani, öyle uğraşmak falan uzun iş, kimse uğraşmaz. Bunların sinirleri bile sahtetelefon numaram kayıtlı değil e postam da fake yani kullanmıyorum twitter dışında
Hiçbir şey olmaz. Bu aralar moda. Ssini aldım, dava açacağım deyip duruyolar, annelerinden dayak yiyen elemanlar bunlar la. Sinirli anıma denk geldi, biriyle uğraştım, yaşı küçük çıktı. Annesi gelip lütfen uzlaşalım dedi. Konuyu kapattım. Yani, öyle uğraşmak falan uzun iş, kimse uğraşmaz. Bunların sinirleri bile sahte![]()
Hiç birşey olmaz. Bu aralar moda. Ssini aldım, dava acicam diyip duruyolar, annelerinden dayak yiyen elemanlar bunlar la. Sinirli anıma denk geldi, biriyle uğraştım, yaşı küçük çıktı. Annesi gelip lütfen uzlaşalım dedi. Konuyu kapattım. Yani, öyle uğraşmak falan uzun iş, kimse uğraşmaz. Bunların sinirleri bile sahte um
kanka umarım öyle olur ya üniversiteye geçicez bela almayalım başımızaHiç birşey olmaz. Bu aralar moda. Ssini aldım, dava acicam diyip duruyolar, annelerinden dayak yiyen elemanlar bunlar la. Sinirli anıma denk geldi, biriyle uğraştım, yaşı küçük çıktı. Annesi gelip lütfen uzlaşalım dedi. Konuyu kapattım. Yani, öyle uğraşmak falan uzun iş, kimse uğraşmaz. Bunların sinirleri bile sahte![]()
Rahat ol, alayı sahte bunların.kanka umarım öyle olur ya üniversiteye geçicez bela almayalım başımıza
Öyle bir ülke olduk ki Atatürk'e put olarak tanımlayıp onun hakkında twit atanlara hiç bir şey olmuyor ama şuanki Laik sistemini, Atatürkçülüğü savununca direkt davalık oluyorsun yani her şeyi bekliyorum ben artıkRahat ol, alayı sahte bunların.
Ne alakası var kardeşim hem Kürdistan yok zaten.
Abartma kanka.Şu an Atatürk'e küfür edenlere bir şey olmuyor fakat Kürdistan yok desen göz altına alırlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.