David Laidin 3 year natural transformation videosunu izledim ve bayağı bir heveslendim 15 yaşındayım şu anda David laidin tam olarak 15 yaşındaki haline benzemekteyim. Natural olarak david laid gibi vucut yapabilir miyim?
1. Bu adam doğal değil.David Laidin 3 year natural transformation videosunu izledim ve bayağı bir heveslendim 15 yaşındayım şu anda David laidin tam olarak 15 yaşındaki haline benzemekteyim. Natural olarak david laid gibi vucut yapabilir miyim?
Çok fazla faktör var, genetik, beslenme, ne kadar üstünde durduğunuza bağlı değişir. Belki olabilir ama şu şartlarda çok sanmıyorum.
David laid normalde koyduğun fotoğrafa göre daha estetik, ve genetiği gerçekten çok iyi, sende bende öyle bir genetik yok.
Aynen kanka bu adamlar bu yüzden vücutlarına o kadar para harcıyolar, elite genetik olarak gösteriliyor, her genetiği iyi olan bu vücudu yapsın o zaman?Yapılamayacak bir şey değil. Beliniz ince, kas bağlantılarınız iyi ve omzunuz da genişse olur, kısaca genetiğiniz buna elverişliyse olur. Bir de açıları ve ışığı iyi bir şekilde kullanmayı öğrenirseniz gayet de böyle gözükebilirsiniz. Abartmaya gerek yok, David Laid'in ne ölçüleri aşırı büyük, ne de aşırı kuru bir vücuda sahip.
Yani demek istediğim bu adamlar bunu resmen iş olarak yapıyorlar hocam, bu kadar vakit ayırma anlamında yani.Ne kadar ustunde durdugunuza baglı degişir derken ne dediginizi anlayamadım?
Biliyorum fotoğraftaki hali gibi olmak mümkün mü? Belim ince bir de ama.
Yani demek istediğim bu adamlar bunu resmen iş olarak yapıyorlar hocam, bu kadar vakit ayırma anlamında yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.