David laid gibi bir vücüt yapmak natural sınırlarında mümkün müdür?

426185

Hectopat
David Laidin 3 year natural transformation videosunu izledim ve bayağı bir heveslendim 15 yaşındayım şu anda David laidin tam olarak 15 yaşındaki haline benzemekteyim. Natural olarak david laid gibi vucut yapabilir miyim?

Dosya Ekleri

• 1697473452537.png
    1697473452537.png
    535 KB · Görüntüleme: 4.191
  • images.jpg
    images.jpg
    4,1 KB · Görüntüleme: 1.489
David Laidin 3 year natural transformation videosunu izledim ve bayağı bir heveslendim 15 yaşındayım şu anda David laidin tam olarak 15 yaşındaki haline benzemekteyim. Natural olarak david laid gibi vucut yapabilir miyim?
1. Bu adam doğal değil.
2. Yeteri kadar iraden, paran ve kürü kaldırabilecek sağlınız varsa neden olmasın?

Son düzenleme:
Çok fazla faktör var, genetik, beslenme, ne kadar üstünde durduğunuza bağlı değişir. Belki olabilir ama şu şartlarda çok sanmıyorum.

Çok fazla faktör var, genetik, beslenme, ne kadar üstünde durduğunuza bağlı değişir. Belki olabilir ama şu şartlarda çok sanmıyorum.

Ne kadar ustunde durdugunuza baglı degişir derken ne dediginizi anlayamadım?

David laid normalde koyduğun fotoğrafa göre daha estetik, ve genetiği gerçekten çok iyi, sende bende öyle bir genetik yok.

Biliyorum fotoğraftaki hali gibi olmak mümkün mü? Belim ince bir de ama.

Yapılamayacak bir şey değil. Beliniz ince, kas bağlantılarınız iyi ve omzunuz da genişse olur, kısaca genetiğiniz buna elverişliyse olur. Bir de açıları ve ışığı iyi bir şekilde kullanmayı öğrenirseniz gayet de böyle gözükebilirsiniz. Abartmaya gerek yok, David Laid'in ne ölçüleri aşırı büyük, ne de aşırı kuru bir vücuda sahip.

Yapılamayacak bir şey değil. Beliniz ince, kas bağlantılarınız iyi ve omzunuz da genişse olur, kısaca genetiğiniz buna elverişliyse olur. Bir de açıları ve ışığı iyi bir şekilde kullanmayı öğrenirseniz gayet de böyle gözükebilirsiniz. Abartmaya gerek yok, David Laid'in ne ölçüleri aşırı büyük, ne de aşırı kuru bir vücuda sahip.
Aynen kanka bu adamlar bu yüzden vücutlarına o kadar para harcıyolar, elite genetik olarak gösteriliyor, her genetiği iyi olan bu vücudu yapsın o zaman?
1697474256743.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı