DaVinci Resolve 18 video editi sırasında crash veriyor

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Bugün elime GamaKay MK61 ulaştı. Videosunu çektim, ardından edit yapmak için DaVinci Resolve programını açtım. Önceden de edit yaparken bir sorun yaşamamıştım, öz programım. Videoyu 15 saniye izledikten sonra ilk video duraksıyor, sonrasında ise kapanıyor. Tekrar açtığımda tekrar aynı hata oluyor.
Sistemim:
Sapphire RX 6600
AMD Ryzen 5 5600
HyperX Fury 3200MHz 8x2 16 GB RAM
Apacer AS340 120GB Windows, Seagate Barracuda 1TB HDD
Zalman ZM600 LWXII 600W PSU
Gigabyte B450M S2H V2.

1682340569940.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün elime GamaKay MK61 ulaştı. Videosunu çektim, ardından edit yapmak için DaVinci Resolve programını açtım. Önceden de edit yaparken bir sorun yaşamamıştım, öz programım. Videoyu 15 saniye izledikten sonra ilk video duraksıyor, sonrasında ise kapanıyor. Tekrar açtığımda tekrar aynı hata oluyor.
Sistemim:
Sapphire RX 6600
AMD Ryzen 5 5600
HyperX Fury 3200MHz 8x2 16 GB RAM
Apacer AS340 120GB Windows, Seagate Barracuda 1TB HDD
Zalman ZM600 LWXII 600W PSU
Gigabyte B450M S2H V2.

Eki Görüntüle 1752918
Videoyu izlediğiniz kısmın çözünürlüğünü düşürün hocam bir de öyle deneyin.

Videoyu izlediğiniz kısmın çözünürlüğünü düşürün hocam bir de öyle deneyin.
Kafayı yemek üzereyim, çözünürlüğü değiştirdim yine olmadı. Ayrıca şöyle bir şey var, ben videoyu dikey çektim, fakat yatay çekiyor gibi göstermiş. Davinci resolveyi kaldırıp tekrar yükledim çözülmedi. Başka bir edit progamından edit yapayım dedim, o da crash verdi. Hocam sıkıntı videoda ama video ile ne alakası var anlamadım? Videoda problem var, yine telefondan çektim bir problem yoktu.

Kafayı yemek üzereyim, çözünürlüğü değiştirdim yine olmadı. Ayrıca şöyle bir şey var, ben videoyu dikey çektim, fakat yatay çekiyor gibi göstermiş. Davinci resolveyi kaldırıp tekrar yükledim çözülmedi. Başka bir edit progamından edit yapayım dedim, o da crash verdi. Hocam sıkıntı videoda ama video ile ne alakası var anlamadım? Videoda problem var, yine telefondan çektim bir problem yoktu.
Video değiştirdiyseniz ve sorun çözüldüyse güzel hocam.

Video değiştirmedim hocam, başka bir video ile denedim. Fakat başka bir video ile crash vermedi. Problem sadece o videoda.

Önemli olan o video. Camtasia crack ile şuan edit yapıyorum.
Farklı programlarda da video sıkıntılıysa evet o videoda sıkıntı var bence de. Bu arada render aldığınızda videoda bozuk çıkıyor mu?

Farklı programlarda da video sıkıntılıysa evet o videoda sıkıntı var bence de. Bu arada render aldığınızda videoda bozuk çıkıyor mu?
Bakmadım hocam. Farklı programlarda herhangi bir sıkıntı yok. Sadece DavinciReSolve ile o videoyu seçince ve oynatınca direk crash veriyor, diğer programlarda crash veriyor. AMD sürücü problemi diyorlar, fakat sistem kapanmıyor veya herhangi bir Wattman hatası yok.

Bakmadım hocam. Farklı programlarda herhangi bir sıkıntı yok. Sadece DavinciReSolve ile o videoyu seçince ve oynatınca direk crash veriyor, diğer programlarda crash veriyor. AMD sürücü problemi diyorlar, fakat sistem kapanmıyor veya herhangi bir Wattman hatası yok.
Uygulama ayarlarınızı kontrol edin hocam o zaman. Edit programları kullanmak zulüm gibi olabiliyor bazen. İyi forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı