Çözüldü DaVinci Resolve 19 (0xc000007b) hatası nasıl giderilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Thelianz

Femtopat
Daha fazla  
DaVinci programını kurdum programı çalıştırdığımda bu hatayı veriyor (0xc000007b) çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran Görüntüsü (1).png

Çözüm
Demek ki sadece x86 sürümü mevcut. Diğer sürümlerde de aynı gördüğüm kadarıyla. ARM sürümünü indirdiyseniz sizin sisteminizde çalışmaz.
İşe yaradı çok teşekkür ederim. Bir soru soracağım siz bunları nereden biliyorsunuz anlamıyorum.
C++ falan mı biliyorsunuzda kodunu anlıyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
C++ ile ilgili zerre kadar bilgim yok. 0xc000007b hatalarında genel olarak raporda soruna sebep olan dosya veya dosyalar belli oluyor. Eğer dosya bilmediğim bir dosya ise araştırarak çözüme ulaşmaya çalışıyorum.

Raporunuzda SNPE.dll sorunlu görünüyordu. Bu dosyanın ARM mimarisine sahip olan Snapdragon işlemci ile alakalı olduğunu görünce muhtemelen ARM sürümünü yüklemişsinizdir diye düşündüm. Zira ARM sürümü için sistem gereksinimlerinde Snapdragon X Elite işlemci gerektiğini söylüyor.

Benim anlamadığım şey ise uyumsuz olmasına rağmen nasıl yüklendiği. Normalde yüklemenize izin vermemesi lazımdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı