DaVinci Resolve donuyor

tahaberk10

Centipat
Daha fazla  
DaVinci Resolve kullanırken yeni bir dosya eklediğimde uygulama donmaya, kasmaya başlıyor. Ve uygulamadan çıkıp tekrar girmeden kullanamıyorum. Donanımım mı yeterli değil? Ya da bir şekilde çözebilir miyim?

Hocam yeni bir dosya dediğiniz uzun bir video vs. değil mi? Çünkü onları ekliyorsanız ilk başta ses peaklerini vs. ayarlıyor. Sonrasında düzelir. Sorununuz bu mu? Yoksa kapatıp açana kadar sürüyor mu?

Hocam yeni bir dosya dediğiniz uzun bir video vs. değil mi? Çünkü onları ekliyorsanız ilk başta ses peaklerini vs. ayarlıyor. Sonrasında düzelir. Sorununuz bu mu? Yoksa kapatıp açana kadar sürüyor mu?
2 saniyelik bi video eklesem de aynısı oluyor. Kapatıp açmadan veya 5-10 dakika kadar beklemeden düzelmiyor.

RAM: 2X XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz.
SSD: Adata SU630 480GB.
Ekran kartı: MSI Radeon RX 590 Armor 8G OC.
Anakart: Gigabyte GA-A320M-S2H
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600.

Bu sistem DaVinci için yeterli değil sadece 1080p ve belirli seviyede 2K işçilik için kurtarabilir onun yukarısına çok denemeyin zaten ve AMD ekran kartlarını DaVinci için tercih etmiyorum içinde yardımcı olan CUDA çekirdekleri vesaire bulunmadığına ve encode decode desteğide zar zor daha RX 6000 serisinde geldiğine biraz size sıkıntı çıkaracaktır bu tarz genel sorunları ben RX 560X ile ve 3050 ile render alırken de görüyordum tek çaresi DaVinci için yeterli bir donanıma geçmek olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…