DaVinci Resolve edit için kullanışlı mı?

program önerirmisiniz
Dostum internette yüzlerce tutorial videosu var. Emin ol program ne kadar zor olursa olsun bu uğraşmakla alakalı. Sen DaVinci yi öğrenmeye bak. Abonelerimin içerisinde edit yapmak isteyenler oldu , hemen hemen hepsini DaVinci'ye yönlendirmeye başladım. ''Sen Premiere kullanıyorsun , neden Premier'e yönlendirmedin?'' diyecek olursan DaVinci ücretsiz bir program olduğu için. Zaten öyle bir zorluk düzeyi de mevcut değil. Zor diyenler Filmora falan kullandığı için öyle diyordur.

Basit editler yapmak için kullanacaksınız, DaVinci kullanmak saçmalıktır, alternatifi daha hafif ve basit programlar var. Profesyonel olarak edit yapmak istiyorsanız DaVinci iyi bir tercih.

program önerirmisiniz
Premiere Pro / After Efects olabilir ancak onlarında kullanılması zordur,basit bir şey arıyorsanız Filmora kullanabilirsiniz.
Profesyonel edite kanıt olarak bunu atman komik olmuş. Önüne gelen her efekti kullanmış arkadaş.
Profesyönel edite kanıt olarak bunu atmadım,arkadaşım sadece kendi dene/yap ile 6 ayda böyle bir edit çıkartabildi,bu yüzden arkadaşın dene/yap ile 6 ayda yapabiliceklerini göstermek istedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı