DaVinci Resolve ile video nasıl 2 ya da 3 parçaya bölünebilir?

Bir video çektim ancak 1 saat 52 dakika uzunluğunda.
Instagram'a yüklemek istiyorum ancak 1 saatten uzun süre yüklenmiyor sınır bu şekilde.
İlgili videomu DaVinci Resolve ile nasıl ikiye yahut üçe bölebilirim?
Teşekkürler saygılar sevgiler...

Çok basit Da Vinci Resolve ile ama Da vinci Resolve kullanmak zorunda değilsin. Hiç edit yapmadan da kesersin. Moo0 video kesici kullanmanı tavsiye ederim. Bu program hiç yeniden kodlama yapmadanda kesebilir saniyeler içinde.

Çok basit Da Vinci Resolve ile ama Da vinci Resolve kullanmak zorunda değilsin. Hiç edit yapmadan da kesersin. Moo0 video kesici kullanmanı tavsiye ederim. Bu program hiç yeniden kodlama yapmadanda kesebilir saniyeler içinde.

Kardeş indirme linkini bulamadım. Yardımcı olur musun? ☺️

@Hououin Kyouma neden güldün kardeş? 😆

Basit HTML sayfasında download yerini bulamadığı için gülüyorum. 6 yaşındaki veledin bile indirme yerini bulmaktan zorlanması zor.
Evet bu konuda çok zorluk çekiyorum. Lisede Web Programcılığı Meslek Yüksek Okulunda bilgisayar Programcılığı okudum. 125 tane eğitim seti bitirdim. Programalama ile o kadar uğraştım ancak hala karışık web sitelerindeki indirme butonunu bulmakta çok zorluk çekiyorum. Sebebi nedir anlamıyorum. 😁 😃

Paylaştığım linkte yeşil bir daire içinde download yazıyor.
Teşekkür buldum en sonunda. 😃

Paylaştığım linkte yeşil bir daire içinde download yazıyor.
Kardeşim benim program çok işime yaradı gerçek anlamda videoyu küt diye 2 saniyelik bir kayıpla kırptı. 2 ye bıçak gibi kesti attı. Çok iyi videom artık 2 parça. Harika. Herkese bu programı tavsiye ederim. 😃

Son düzenleme:
Evet bu konuda çok zorluk çekiyorum. Lisede Web Programcılığı Meslek Yüksek Okulunda bilgisayar Programcılığı okudum. 125 tane eğitim seti bitirdim. Programalama ile o kadar uğraştım ancak hala karışık web sitelerindeki indirme butonunu bulmakta çok zorluk çekiyorum. Sebebi nedir anlamıyorum. 😁 😃

Teşekkür buldum en sonunda. 😃

Kardeşim benim program çok işime yaradı gerçek anlamda videoyu küt diye 2 saniyelik bir kayıpla kırptı. 2'ye bıçak gibi kesti attı. Çok iyi videom artık 2 parça. Harika. Herkese bu programı tavsiye ederim. 😃

Evet kodlamadan çeviri yapması harika ama hassas kesim için kodlama seçeneği de var. Ben bazı moo0 uygulamalarını sürekli kullanırım çok başarılı uygulamalar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı