Davinci Resolve Komik Edit Öğretici Serisi Önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Davinci Resolve uygulamasını ayrıntılı olarak öğrenmek istiyorum. Uzun süredir kullansam da efekt yapmayı bilmiyorum. Mesela komikli editler olur ya. Lol için düşünecek olursak. Rengar tam atlar ve o anda tabutlu adamlar şarkısı çalar ve ekrana efektler gelir. Hiç böyle şeyler yapmadım. Mesela bir de şey var. Tabutlu adamlardan örnek vereceğim çok aklımız karışmasın diye. Mesela ekrana tabutlu adamlar çıktığı zaman mesela Rengar Jinx'e tam atladığı zaman tabutlu adamlar çıkıyor ve tabutta Jinx'in resmi var ve tabutu takip ediyor. Şundan bahsediyorum mesela resim tabutu takip ediyor, onunla birlikte hareket ediyor. Bunları yapmak istiyorum. Bildiğiniz ücretsiz video serileri mevcut mu? (Umarım istediklerimi anlatabilmişimdir.) :D

Ekleme: Berk Muhammet isimli YouTuber'ın yaptığı ''amaaaaaaa'' gibi bir efekt var ya. Hem video dürülüyor gibi oluyor gerçekten merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı