Davutoğlu, millet ittifakına rest çekti

Makaleler
1
Daha fazla  

Eski AKP dönemi başbakanı ve gelecek partisi genel başkanı Ahmet Davutoğlu: "bırakalım siyaseti bu çok bilmişlere, 'şunun oy oranı bu' desin. Mesela biz çıkalım masadan madem o zaman. Saadet Partisi'nin de oy oranına bakılsın. Demokrat Parti'nin de bakılsın. Ayrılalım, seçim mi kazanacaksınız? Yüzde 1 buçuk arasında. Yüzde 1 buçukla da seçimi kaybedersin, yüzde 49 buçukla da cumhurbaşkanlığı seçimini." ifadelerini kullandı.

Benim görüşüm, masadan Davutoğlu, Babacan, Gültekin Uysal ayrıldığında masa şimdiki aldığı oydan çok daha fazla oy alır. Hadi Uysal hiçbir şey yapmıyor ağırlık olsun diye duruyor. Ama Davutoğlu ve Babacan masaya negatif etki yapıyor. Faydadan çok zarar veriyor. Bu açık ve net.
Unutmadan Karamollaoğlu da eksi. Madımaktaki yorumunu unutmadık.

Son düzenleme:
AKP’den gelmiş olan yeşil renkli parti son zamanlarda ülke açısından bu kadar kritik olan bir seçimde seçim yaklaşıyor iken Altılı Masa’yı çocukça nedenlerden dolayı karıştırmaya çalışıyor.

Üstelik Ali Babacan eğitim, ekonomi ve Liberal kimliği nedeni ile Altılı Masa’da yer alıyor iken Ahmet Davutoğlu hangi nedenden dolayı Altılı Masa’da yer alıyor?

Son düzenleme:
Temel'i de alsın.
Davutoğlu, Babacan, Karamollaoğlu, Uysal, Kılıçdaroğlu. Bunlar komple gitmeli. Meral Akşener bütün yükü tek başına çekiyor resmen. Bunların birşey yaptığı yok.

AKP’den gelmiş olan yeşil renkli parti son zamanlarda ülke açısından bu kadar kritik olan bir seçimde seçim yaklaşıyor iken Altılı Masa’yı çocukça nedenlerden dolayı karıştırmaya çalışıyor.

Üstelik Ali Babacan eğitim, ekonomi ve Liberal kimliği nedeni ile Altılı Masa’da yer alıyor iken Ahmet Davutoğlu hangi nedenden dolayı Altılı Masa’da yer alıyor?
Ben Babacan ve Davutoğlu Erdoğan'ın adamı diye düşünüyorum.

Davutoğlu, Babacan, Karamollaoğlu, Uysal, Kılıçdaroğlu. Bunlar komple gitmeli. Meral Akşener bütün yükü tek başına çekiyor resmen. Bunların birşey yaptığı yok.
Hiçbirini sevdiğim yok ama Kılıçdaroğlu olmasa zaten böyle bir ittifak olmazdı. Dediğiniz saçma.

Hiçbirini sevdiğim yok ama Kılıçdaroğlu olmasa zaten böyle bir ittifak olmazdı. Dediğiniz saçma.
Doğru olabilir ama yanlış strateji izlediği gerçek. 22 yılda en az bir seçim kazanması lazımdı. Yahu insan bu kadar sürede bir kere bile zafer yüzü göremez mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı