AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 12 Kasım 2021 #21 UserHakan dedi: 3 yap onu. ÇENE ALTI Genişletmek için tıkla... Aman kral orası çok riskli tutturamazsan adamı öldürürsün ihale sana kalır.
UserHakan dedi: 3 yap onu. ÇENE ALTI Genişletmek için tıkla... Aman kral orası çok riskli tutturamazsan adamı öldürürsün ihale sana kalır.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 12 Kasım 2021 #22 UserHakan dedi: 3 yap onu. ÇENE ALTI! Genişletmek için tıkla... Orası işlemiyor.
Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #23 AŞUWA.mirzabey66 dedi: Onu saplaması için gemi kazanı gibi yürek lazım anca veletleri korkuturlar. Genişletmek için tıkla... emin ol gemi kazanı gibi yürek değil cahil yüreği olsa yetiyor. 2-3 sağdan soldan mahalle abilerinden gaza geliyorlar canını sıkan olursa tak bıçağı oğlum diyen abileri var, kaybedecek bir şeyi olmayan insandan korkacaksın.
AŞUWA.mirzabey66 dedi: Onu saplaması için gemi kazanı gibi yürek lazım anca veletleri korkuturlar. Genişletmek için tıkla... emin ol gemi kazanı gibi yürek değil cahil yüreği olsa yetiyor. 2-3 sağdan soldan mahalle abilerinden gaza geliyorlar canını sıkan olursa tak bıçağı oğlum diyen abileri var, kaybedecek bir şeyi olmayan insandan korkacaksın.
kwAhjs Kilopat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 300 Çözümler 2 12 Kasım 2021 #24 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konu kilit !!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konu kilit !!
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.055 Makaleler 3 Çözümler 27 12 Kasım 2021 #25 HD4450 dedi: Bura cidden çok iyi arkadaşım sinirlendirince beni kavga etmek istemezsem orayı hedef alıyorum başlamadan bitiyor. Genişletmek için tıkla... Evlilik hayatı da başlamadan bitiyor.
HD4450 dedi: Bura cidden çok iyi arkadaşım sinirlendirince beni kavga etmek istemezsem orayı hedef alıyorum başlamadan bitiyor. Genişletmek için tıkla... Evlilik hayatı da başlamadan bitiyor.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 12 Kasım 2021 #26 kwAhjs dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konu kilit !! Genişletmek için tıkla... Şuan yerde...
kwAhjs dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konu kilit !! Genişletmek için tıkla... Şuan yerde...
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.561 Makaleler 49 Çözümler 12 12 Kasım 2021 #27 Gırtlağa sert bi' yumruk atmak.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 13 Kasım 2021 #28 The Tribal Chief dedi: Gırtlağa sert bi' yumruk atmak. Genişletmek için tıkla... Adamı öldürmek
4 480139 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 759 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Kasım 2021 #29 Yapış dudağına.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 13 Kasım 2021 #30 aKuu dedi: Evlilik hayatı da başlamadan bitiyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle değil orayı tutuyorum hafif acıtacak şekilde sonrada bitiyor direkt.
aKuu dedi: Evlilik hayatı da başlamadan bitiyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle değil orayı tutuyorum hafif acıtacak şekilde sonrada bitiyor direkt.