Kardeşim sende dayak atacaksan sende dayak yiyeceksin... Bu bilindik bir şey. Baktın bir şey yapamıyorsun kaçıcaksın. Ama 1v1 geliyorsa korkma. Dayak yersende en azından şerefimle yedim dersin. Ama baktın 1v10 geliyorlar arkana bile bakma. Bakarsan bu sefer şerefte bırakmazlar.Merhaba. Ben 13 yaşındayım ve sokak dövüşü yapmaya korkuyorum. Spor olarak değil normal dövüş ara sıra oluyor ve dayak yerim diye korkuyorum. Daha önce dövüşmedim ve dövüşü pek bilmiyorum. Muay Thai kick boks yaptım ama yine bir tırsma oluyor nasıl hallederim? Eleştiri yapacaklar cevap vermesin lütfen teşekkürler.
Özel bölgeye vurmak bence etik değil çünkü çok büyük kul hakkı.Rakibini indirmeni sağlayacak 3 bölgesi vardır:
Özel bölgesi,
Karnı,
Yüzü.
Hala 2 seçenek var.Özel bölgeye vurmak bence etik değil çünkü çok büyük kul hakkı.
Onu saplaması için gemi kazanı gibi yürek lazım anca veletleri korkuturlar.21 yaşındayım bu zamana kadar ortaokuldaki ufak yumruklu kavgalar dışında kavgam olmadı. Geçen yolda çocuğun çantasından koskoca bıçak çıkardığını gördüm ya ortaokulludur ya liseli bu yaştaki çocuklar bile taşıyorsa vay halimize. Kavgadan kaçmak en mantıklısı
21 yaşındayım bu zamana kadar ortaokuldaki ufak yumruklu kavgalar dışında kavgam olmadı. Geçen yolda çocuğun çantasından koskoca bıçak çıkardığını gördüm ya ortaokulludur ya liseli bu yaştaki çocuklar bile taşıyorsa vay halimize. Kavgadan kaçmak en mantıklısı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.