Y yunus09 Megapat Katılım 5 Ekim 2016 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #1 PC için dayanıklı gamepad arıyorum. Monster Pusat ve Xbox 360 gamepadlerini kullandım şu ana kadar ikisinin de R1 tuşu bozuldu. Artık tek seferlik para verip kurtulmak istiyorum düzgün bir cihaz öneriniz varsa açığım.
PC için dayanıklı gamepad arıyorum. Monster Pusat ve Xbox 360 gamepadlerini kullandım şu ana kadar ikisinin de R1 tuşu bozuldu. Artık tek seferlik para verip kurtulmak istiyorum düzgün bir cihaz öneriniz varsa açığım.
KederliLahmacun Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 924 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN™ 5 5600 İşlemci ASUS Prime B450M-K II AM4 Anakart ASUS Dual RX 6700 XT Ekran Kartı 2x8 3200mhz DDR4 TUF RGB Ram WD Blue 500GB NVMe SSD ASUS Tuf Gaming GT301 Kasa MSI MAG A750L 750W Cinsiyet Erkek Meslek Video Oyunu Çevirmeni / Öğrenci 9 Mart 2023 #2 Bütçeniz iyiyse Dualshock veya Dualsense tercih edebilirsiniz. Tercihiniz Xbox düzeni ise bütçeniz el veriyorsa Xbox One kolu olabilir. Bütçeniz kısıtlı ise, Logitech F710 ya da daha uygun bir gamepad olan F310 tercih edebilirsiniz.
Bütçeniz iyiyse Dualshock veya Dualsense tercih edebilirsiniz. Tercihiniz Xbox düzeni ise bütçeniz el veriyorsa Xbox One kolu olabilir. Bütçeniz kısıtlı ise, Logitech F710 ya da daha uygun bir gamepad olan F310 tercih edebilirsiniz.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #3 Dualshock 4 veya Dualsense işini görebilir.
Y yunus09 Megapat Katılım 5 Ekim 2016 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #4 xbox düzenine alışığım lakin daha dayanıklı ise dualshock geçebilirim ne diyorsunuz daha dayanıklımıdır ? KederliLahmacun dedi: Bütçeniz iyiyse Dualshock veya Dualsense tercih edebilirsiniz. Tercihiniz Xbox düzeni ise bütçeniz el veriyorsa Xbox One kolu olabilir. Bütçeniz kısıtlı ise, Logitech F710 ya da daha uygun bir gamepad olan F310 tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AtakoHelikopteri dedi: Dualshock 4 veya Dualsense işini görebilir. Genişletmek için tıkla...
xbox düzenine alışığım lakin daha dayanıklı ise dualshock geçebilirim ne diyorsunuz daha dayanıklımıdır ? KederliLahmacun dedi: Bütçeniz iyiyse Dualshock veya Dualsense tercih edebilirsiniz. Tercihiniz Xbox düzeni ise bütçeniz el veriyorsa Xbox One kolu olabilir. Bütçeniz kısıtlı ise, Logitech F710 ya da daha uygun bir gamepad olan F310 tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AtakoHelikopteri dedi: Dualshock 4 veya Dualsense işini görebilir. Genişletmek için tıkla...
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 9 Mart 2023 #5 KederliLahmacun dedi: Bütçeniz iyiyse Dualshock veya Dualsense tercih edebilirsiniz. Tercihiniz Xbox düzeni ise bütçeniz el veriyorsa Xbox One kolu olabilir. Bütçeniz kısıtlı ise, Logitech F710 ya da daha uygun bir gamepad olan F310 tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... One serisinin kollarında da R1 yani RB kısmı bozuluyor. Series'in kollarında öyle bir sorun görmedim ama. yunus09 dedi: xbox düzenine alışığım lakin daha dayanıklı ise dualshock geçebilirim ne diyorsunuz daha dayanıklımıdır ? Genişletmek için tıkla... Xbox öneririm, bana göre tasarımı ve uyumluluğu ile daha alınası.
KederliLahmacun dedi: Bütçeniz iyiyse Dualshock veya Dualsense tercih edebilirsiniz. Tercihiniz Xbox düzeni ise bütçeniz el veriyorsa Xbox One kolu olabilir. Bütçeniz kısıtlı ise, Logitech F710 ya da daha uygun bir gamepad olan F310 tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... One serisinin kollarında da R1 yani RB kısmı bozuluyor. Series'in kollarında öyle bir sorun görmedim ama. yunus09 dedi: xbox düzenine alışığım lakin daha dayanıklı ise dualshock geçebilirim ne diyorsunuz daha dayanıklımıdır ? Genişletmek için tıkla... Xbox öneririm, bana göre tasarımı ve uyumluluğu ile daha alınası.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #6 yunus09 dedi: xbox düzenine alışığım lakin daha dayanıklı ise dualshock geçebilirim ne diyorsunuz daha dayanıklımıdır ? Genişletmek için tıkla... Kaliteli ürünler hocam. Fırlatmayıp temiz kullanırsanız uzun süre kullanabilirsiniz.
yunus09 dedi: xbox düzenine alışığım lakin daha dayanıklı ise dualshock geçebilirim ne diyorsunuz daha dayanıklımıdır ? Genişletmek için tıkla... Kaliteli ürünler hocam. Fırlatmayıp temiz kullanırsanız uzun süre kullanabilirsiniz.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.676 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #7 Ben yıllardır Xbox One gamepadi kullanıyorum hiç bir sorunu yok. Yanlış hatırlamıyorsam 2018-2019 gibi bir yılda almıştım.
Ben yıllardır Xbox One gamepadi kullanıyorum hiç bir sorunu yok. Yanlış hatırlamıyorsam 2018-2019 gibi bir yılda almıştım.
Y yunus09 Megapat Katılım 5 Ekim 2016 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #8 arkadaşlar bunlara 2000 tl felan istiyorlar Ekstra bir özelliği mi var neden bu kadar pahalı ?
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.676 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #9 yunus09 dedi: arkadaşlar bunlara 2000 tl felan istiyorlar Ekstra bir özelliği mi var neden bu kadar pahalı ? Genişletmek için tıkla... Fiyatlar o civarlara çıktı Xbox ve Playstation kolları için. 2. el temiz bulabilirsen alabilirsin.
yunus09 dedi: arkadaşlar bunlara 2000 tl felan istiyorlar Ekstra bir özelliği mi var neden bu kadar pahalı ? Genişletmek için tıkla... Fiyatlar o civarlara çıktı Xbox ve Playstation kolları için. 2. el temiz bulabilirsen alabilirsin.