Dayanıklı mouse önerisi

Tr07Emre

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5800x3D
Rtx 4070 OC Ventura 2x
MSI B550-A Pro
5 TB Alan
16gb Ram
Selamlar. Uzun süredir Rampage mouse kullanıyorum. Artık değiştirmeyi planlıyorum. Öneriniz nedir? Arada bir CS tarzı oyunlar oynuyorum onun haricinde oyun yapıyorum veya hikayeli oyunlar oynuyorum. Logitech G 102 almayı planlıyordum öneriniz neler?

Varsa Razer öneriniz o da olur.

Bire Kulaklık önerisi verir misiniz? Razer Blackshard V2 almayı planlıyorum da emin olamadım.

Son düzenleme:
Selamlar. Uzun süredir Rampage mouse kullanıyorum. Artık değiştirmeyi planlıyorum. Öneriniz nedir? Arada bir CS tarzı oyunlar oynuyorum onun haricinde oyun yapıyorum veya hikayeli oyunlar oynuyorum. Logitech G 102 almayı planlıyordum öneriniz neler?

Varsa Razer öneriniz o da olur.

Bire Kulaklık önerisi verir misiniz? Razer Blackshard V2 almayı planlıyorum da emin olamadım.
Hocam mouse için bir bütçe verseniz çok güzel olur, yoksa çeşit çeşit ürün var yani.

2-3 bine kadar çıkabilirim. Kablolu kablosuz pek fark etmiyor.
G102 şeklinde bir mouse istiyorsan G3 Ultra en iyisi olur. Donanım olarak çok çok daha iyi ve G102 ile aynı şekle sahip. Farklı şekillerde olan modeller de var tabi, istersen onları da atarım.

1747045792516.png

G102 şeklinde bir mouse istiyorsan G3 Ultra en iyisi olur. Donanım olarak çok çok daha iyi ve G102 ile aynı şekle sahip. Farklı şekillerde olan modeller de var tabi, istersen onları da atarım.

Eki Görüntüle 2489362
Olur. Ben Rampage Howl kullanıyordum. Oldukça da rahattı. Bu benim dediğim mouse ile benzer sekildeler mi?

Olur. Ben Rampage Howl kullanıyordum. Oldukça da rahattı. Bu benim dediğim mouse ile benzer sekildeler mi?
G3 Ultra G102 ile aynı şekilde. Söylediğin rampage mouse a benzer bir şeyler de bulabilirim tabi.

Bu mouse, söylediğin rampage fareye en yakın modellerden biri hocam. Daha farklı şekle sahip modeller de bulursun ama dediğin rampage modeli için en benzeri bu ve gayet yeterli kalitede bir üründür.

G3 Ultra G102 ile aynı şekilde. Söylediğin rampage mouse a benzer bir şeyler de bulabilirim tabi.

Bu söylediğin rampage fareye en yakın modellerden biri hocam. Daha farklı şekle sahip modeller de bulursun ama dediğin rampage modeli için en benzeri bu ve gayet yeterli kalitede bir üründür.
Cevabınız için çok teşekkür ederim yüksek ihtimalle G3 Ultra alırım. Peki saçma olucak ama kulaklık için bı öneriniz var mı? Mikrofon olmasına gerek yok zaten mikrofonum var Razer V2 Pro.

Cevabınız için çok teşekkür ederim yüksek ihtimalle G3 Ultra alırım. Peki saçma olucak ama kulaklık için bı öneriniz var mı? Mikrofon olmasına gerek yok zaten mikrofonum var Razer V2 Pro.
Rica ederim, kulaklıklar hakkında fazla bilgim yok maalesef. Yeni konu açarsanız forumdaki arkadaşlar yardımcı olur hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı