- Makaleler
- 3
Doğru hocam o da olabilir, aklıma gelmemiş.Ergo istiyorsa sanırım Rampage Blitz Ultimate de bakılabilir bence.
Doğru hocam o da olabilir, aklıma gelmemiş.Ergo istiyorsa sanırım Rampage Blitz Ultimate de bakılabilir bence.
Rampage çok kronik diyorlar emin olamıyorum o yüzden.Ergo istiyorsa sanırım Rampage Blitz Ultimate de bakılabilir bence.
Son çıkan ürünleri rampage olarak değerlendirmeyin fazla, zaten marka basıyorlar. İçindeki parçalara bakmak lazım, onlarda da bir sorun görememiştim hocamın dediği modelde.Rampage çok kronik diyorlar emin olamıyorum o yüzden.
Siz tam olarak hangisiniz önerirsiniz? Arkadaşın dediği Rampage Blitz Ultimate mi yoksa MCHOSE G3 Ultra'yı mı? Yani şahsen MCHOSE daha ucuz geldi. Yüksekliğine herhalde zamanla alışırım.Doğru hocam o da olabilir, aklıma gelmemiş.
Rampage çok kronik diyorlar emin olamıyorum o yüzden.
Valla aklım çok karıştı. Şu an MCHOSE ve o Rampage kaldı. Tam olarak hangisini önerirsiniz f/p olarak.Rampage'in ürünü denilemez benim dediğim ürün başka fareden alıp marka basmışlar mouse çok güzel anlatırsam daha da karışacak ama o ürünü rahatlıkta alıp kullanabileceğin bir ürün.
İkisi de gayet iyi mouse, burada önemli olan sen şekil olarak hangisini istiyorsun?Siz tam olarak hangisiniz önerirsiniz? Arkadaşın dediği Rampage Blitz Ultimate mi yoksa MCHOSE G3 Ultra'yı mı? Yani şahsen MCHOSE daha ucuz geldi. Yüksekliğine herhalde zamanla alışırım.
Vallahi aklım çok karıştı. Şu an MCHOSE ve o Rampage kaldı. Tam olarak hangisini önerirsiniz F/P olarak.
@Silinen üye @Mantar09 vallahi önerileriniz için çok teşekkür ederim. Çok yüksek ihtimalle machose G3 Ultra alacağım gibi duruyor. Herhalde alışmam uzun sürmez diye düşünüyorum. Sadece boyları farklı gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.