Bu oyun 15 dolara alınır mı? Ne diyorsunuz? Steam'de bu fiyata altarnetifini göremedim ancak bilemedim ya çok gömülmüştü oyun, 15 dolara değer mi? Hikayeye çok önem veririm bu arada hikaye anlatımına vs. Hikayesi nasıl oyunun?
Bu oyun 15 dolara alınır mı? Ne diyorsunuz? Steam'de bu fiyata altarnetifini göremedim ancak bilemedim ya çok gömülmüştü oyun, 15 dolara değer mi? Hikayeye çok önem veririm bu arada hikaye anlatımına vs. hikayesi nasıl oyunun?
Bu oyun 15 dolara alınır mı? Ne diyorsunuz? Steam'de bu fiyata altarnetifini göremedim ancak bilemedim ya çok gömülmüştü oyun, 15 dolara değer mi? Hikayeye çok önem veririm bu arada hikaye anlatımına vs. hikayesi nasıl oyunun?
Bilemiyorum steam cüzdanımdaki para zaten,yılbaşı indirimlerinde başka oyunlar indirima girer mi emin değilim zamanında 100 liraya satılan oyuna 600 lira vermek biraz enayi gibi hissettirir ne yalan söyliyim.
Bilemiyorum Steam cüzdanımdaki para zaten, yılbaşı indirimlerinde başka oyunlar indirima girer mi emin değilim zamanında 100 liraya satılan oyuna 600 lira vermek biraz enayi gibi hissettirir ne yalan söyleyeyim.
Bilemiyorum Steam cüzdanımdaki para zaten, yılbaşı indirimlerinde başka oyunlar indirima girer mi emin değilim zamanında 100 liraya satılan oyuna 600 lira vermek biraz enayi gibi hissettirir ne yalan söyleyeyim.