Days Gone 15 dolara alınır mı?

• Konuyu başlatan nrywq4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 80

nrywq4

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Bu oyun 15 dolara alınır mı? Ne diyorsunuz? Steam'de bu fiyata altarnetifini göremedim ancak bilemedim ya çok gömülmüştü oyun, 15 dolara değer mi? Hikayeye çok önem veririm bu arada hikaye anlatımına vs. Hikayesi nasıl oyunun?

Bu oyun 15 dolara alınır mı? Ne diyorsunuz? Steam'de bu fiyata altarnetifini göremedim ancak bilemedim ya çok gömülmüştü oyun, 15 dolara değer mi? Hikayeye çok önem veririm bu arada hikaye anlatımına vs. hikayesi nasıl oyunun?

Yani değer mi emin değilim ben Steam hesabı olarak alıp oynamıştım. 15 dolar sana koymazsa al oyna. Fena oyun sayılmaz benim hoşuma gitmişti.

Bu oyun 15 dolara alınır mı? Ne diyorsunuz? Steam'de bu fiyata altarnetifini göremedim ancak bilemedim ya çok gömülmüştü oyun, 15 dolara değer mi? Hikayeye çok önem veririm bu arada hikaye anlatımına vs. hikayesi nasıl oyunun?

Gayet güzel oyundur daha iyi fiyatlara düşebilir ama gayet iyi oyundur 15 dolar değer.

Yani değer mi emin değilim ben Steam hesabı olarak alıp oynamıştım. 15 dolar sana koymazsa al oyna. Fena oyun sayılmaz benim hoşuma gitmişti.
Bilemiyorum steam cüzdanımdaki para zaten,yılbaşı indirimlerinde başka oyunlar indirima girer mi emin değilim zamanında 100 liraya satılan oyuna 600 lira vermek biraz enayi gibi hissettirir ne yalan söyliyim.

Bilemiyorum Steam cüzdanımdaki para zaten, yılbaşı indirimlerinde başka oyunlar indirima girer mi emin değilim zamanında 100 liraya satılan oyuna 600 lira vermek biraz enayi gibi hissettirir ne yalan söyleyeyim.

Yani şu zamana kadar fiyatlarını tam hatırlamıyorum ancak yılbaşında şu ankinden daha uygun olacaktır Steam veya Epic Games'te.

Bilemiyorum Steam cüzdanımdaki para zaten, yılbaşı indirimlerinde başka oyunlar indirima girer mi emin değilim zamanında 100 liraya satılan oyuna 600 lira vermek biraz enayi gibi hissettirir ne yalan söyleyeyim.

Acelen yoksa Epic de indirime girmesini bekle Epic de 300-400'e kadar düşüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı