Days Gone alınır mı?

Ben 90TL'ye almıştım, yaklaşık 10 saat oynamıştım ve eğlenceliydi. Ancak 300TL'ye değecek bir eğlencesi olduğunu sanmıyorum. Steam key bulmaya çalışın, indirimde 96TL'ye var ancak stok tükendi.

Etail'de daha ucuza denk gelebiliyor. Stoklar ne zaman yenilenir bilmem diğer taraftan bana göre alınır ama bu forumda gördüğüm kadarıyla çok ciddi ve anlamsız bir Days Gone nefreti var. Bazıları muhtemelen parasızlıktan ve saçma sapan pixel art indie oyunlar oynamaktan oyun zevki gelişmemiş kişilerdir muhtemelen. Ya da popüler bazı youtuberların dolduruşlarına da geliyorlar. Dost Kayaoğlu gibi kitlesi kalabalık sayılabilecek kişiler zamanında bu oyunu çok gereksiz gömdüler.

ETail'de daha ucuza denk gelebiliyor. Stoklar ne zaman yenilenir bilmem diğer taraftan bana göre alınır ama bu forumda gördüğüm kadarıyla çok ciddi ve anlamsız bir Days Gone nefreti var. Bazıları muhtemelen parasızlıktan ve saçma sapan pixel art indie oyunlar oynamaktan oyun zevki gelişmemiş kişilerdir muhtemelen. Ya da popüler bazı YouTuber'ların dolduruşlarına da geliyorlar. Dost Kayaoğlu gibi kitlesi kalabalık sayılabilecek kişiler zamanında bu oyunu çok gereksiz gömdüler.

Bence de oyun hoş bu arada.

Bana göre 296 TL edecek oyun değil. eTail gibi sitelerden stok kovalamayı deneyebilirsiniz. Oyun fena değil; fakat çeşitliliği az ve sürekli tekrara sardığı için bayıyor. Tek sıkıntısı bu. Hikâye çeşitliliği yok, hep aynı türden görev yapıyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı