Days Gone alınır mı?

Bütçe
N/A
Alınır. Bazen sadece motor sürmeye giriyorum. :D Koleksiyonluk olarak bile iyi oyun.

1770840995120.jpeg

Neden almıyorsun? (!)

Days Gone, Steam'de 15.99 dolara düşmüş. Açık dünya + zombi + hikaye seven biri için alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Days Gone bence açık dünya, hikaye ve zombi seviyorsan kesin keyif verecek bir oyun ama fiyatı için değermi bilemedim ben benzer durumlarda herogame.com.tr üzerinden paylaşımlı hesap alarak oynuyorum, hesaplar kendilerine ait oluyor ve bir sorun olursa destek sisteminden yardımcı oluyorlar, o yüzden benim için rahat oluyor.

Days Gone bence açık dünya, hikaye ve zombi seviyorsan kesin keyif verecek bir oyun ama fiyatı için değer mi bilemedim ben benzer durumlarda herogame.com.tr üzerinden paylaşımlı hesap alarak oynuyorum, hesaplar kendilerine ait oluyor ve bir sorun olursa destek sisteminden yardımcı oluyorlar, o yüzden benim için rahat oluyor.

Hocam konudan bağımsız soracağım bu tür hesaplardan oyun indirdiğimizde canımız istediğinde kendi hesabımız arasında geçiş yapabiliyor muyuz?

@ErenGl- Evet, giriş yaparken “bu hesabı hatırla” seçeneğini işaretlerseniz steam'de “hesap değiştir” dediğinizde satın aldığınız hesaba tekrar giriş yapabiliyorsunuz yanlışlıkla çıkış yapmanız durumunda (ki bende yanlışlık yapmıştım) haftada bir kez guard kodu alma hakkınız bulunuyo guard sistemi oldukça güvenli ve kodu otomatik olarak size iletiyor

@swaghos Hocam karışmak gibi olmasında Eneba'dan alın, daha ucuza geliyor %13 kodla. Ve tabii ki alınır, koleksiyonluk. Dandik Epic'teki fiyatından bile ucuza geliyor böyle.

1770899927443.png

@swaghos Hocam karışmak gibi olmasında Eneba'dan alın, daha ucuza geliyor %13 kodla. Ve tabii ki alınır, koleksiyonluk.

Eki Görüntüle 2658690
tabi buda bi seçenek oyunları kendi hesabı olmasında isteyenler için ama ben 50 tl'ye aldım bahsettiğim siteden istediğim zamanda girebiliyorum

tabi buda bi seçenek oyunları kendi hesabı olmasında isteyenler için ama ben 50 tl'ye aldım bahsettiğim siteden istediğim zamanda girebiliyorum
Hocam oyunun kendi hesabında olması her zaman daha iyidir. Hem kafa rahatlığı açısından hem de koleksiyon açısından. Hesap almak yerine korsan oynasanız aynı şey. (Hissiyat açısından, tartışma çıkmasın lütfen aynı değil diye, his açısından sadece) Hem rastgele birinin hesabına 50 TL vermemiş olursunuz.

Hocam oyunun kendi hesabında olması her zaman daha iyidir. Hem kafa rahatlığı açısından hem de koleksiyon açısından. Hesap almak yerine korsan oynasanız aynı şey. (Hissiyat açısından, tartışma çıkmasın lütfen aynı değil diye, his açısından sadece) Hem rastgele birinin hesabına 50 TL vermemiş olursunuz.
bu fiyatlarda olan oyunlar için aynı fikirde değilim ben oynuyorum zevkimi alıyorum ve çıkıyorum bir daha oynamak istesem yine oynayabiliyorum kütüphanecilik bende yok ortalıkta dolaşan hesaplarıda vermiyorlar hesapların isimleri ve logoları kendilerinin

bu fiyatlarda olan oyunlar için aynı fikirde değilim ben oynuyorum zevkimi alıyorum ve çıkıyorum bir daha oynamak istesem yine oynayabiliyorum kütüphanecilik bende yok ortalıkta dolaşan hesaplarıda vermiyorlar hesapların isimleri ve logoları kendilerinin
Nasıl isterseniz hocam, şu an hoşunuza böyle gidiyorsa hesap alarak oynayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı