- Makaleler
- 2
Daha fazla
Oyun olarak yapım olarak emek harcanmış evet ama birçok konuda geri kalmış. Hiç de reklamlarında ki gibi uçup kaçan aksiyon dolu bir oyun değil. Neden derseniz bu tarz zombi oyunlarında vuruş hissiyatı önemliyken bu oyun da hiç yok. Zaten nişan almak ateş etmek gerektiğinden daha keyifsiz ve gereksiz yorucu. Hikaye sıfır. Kaplama ve karakter rigleme (ana karakter dışında) vasat. Oyunda modelleme sorunu gördüm bir görevde maden haritası alıp iron mike kampına geri geldiğiniz bir sahne var mesela orada yağmur başlayınca ara sahnede kamp sahibinin üzerinde ki kıyafet aniden değişti çünkü yağmur yağmadan önce giydiği oduncu gömleğinde muhtemelen ıslaklık kaplaması yoktu motor yeni kıyafet spawnladı adama
oyunda motorunuzun benzininin bitmesi riski dışında ve büyük sürüler dışında sizi anksiyeteye sokan hiçbir durum yok neredeyse. Sadece bir tane boss savaşı var oda patlayıcılar sayesinde orta zorlukta hemen nakavt. Oyunda ne alaka dediğim kurtlar ve ayılar var. Kurtlar maşallah her yerden zombi gibi fışkırıyor. 16 saat oynamam var ve daha ucuz yapımların Days Gone'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Benzin bittiğinde şimdi naneyi yedim diye köküne kadar hissettiren bosslu zombili oyunlar var. Hikaye anlamında da yetersiz kalmış bir oyun. Sırf eski kız arkadaşına benziyor diye küçük bir kız çocuğuna bağlılık hissettirmeye çalışan yersiz bir hikaye. Oyun gerçekten büyük bir reklamla empoze edilmiş bizlere. Zaten RDR gibi büyük zam yememesinin sebebi de bu. Paranız varsa bu oyuna yatırmamanızı tavsiye ederim. Daha önce bu türe benzer bir oyun oynamadıysanız size hoş gelebilir evet.