Days Gone bence olamamış bir oyun

Katılım
24 Kasım 2016
Mesajlar
1.172
Makaleler
2
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun olarak yapım olarak emek harcanmış evet ama birçok konuda geri kalmış. Hiç de reklamlarında ki gibi uçup kaçan aksiyon dolu bir oyun değil. Neden derseniz bu tarz zombi oyunlarında vuruş hissiyatı önemliyken bu oyun da hiç yok. Zaten nişan almak ateş etmek gerektiğinden daha keyifsiz ve gereksiz yorucu. Hikaye sıfır. Kaplama ve karakter rigleme (ana karakter dışında) vasat. Oyunda modelleme sorunu gördüm bir görevde maden haritası alıp iron mike kampına geri geldiğiniz bir sahne var mesela orada yağmur başlayınca ara sahnede kamp sahibinin üzerinde ki kıyafet aniden değişti çünkü yağmur yağmadan önce giydiği oduncu gömleğinde muhtemelen ıslaklık kaplaması yoktu motor yeni kıyafet spawnladı adama :D oyunda motorunuzun benzininin bitmesi riski dışında ve büyük sürüler dışında sizi anksiyeteye sokan hiçbir durum yok neredeyse. Sadece bir tane boss savaşı var oda patlayıcılar sayesinde orta zorlukta hemen nakavt. Oyunda ne alaka dediğim kurtlar ve ayılar var. Kurtlar maşallah her yerden zombi gibi fışkırıyor. 16 saat oynamam var ve daha ucuz yapımların Days Gone'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Benzin bittiğinde şimdi naneyi yedim diye köküne kadar hissettiren bosslu zombili oyunlar var. Hikaye anlamında da yetersiz kalmış bir oyun. Sırf eski kız arkadaşına benziyor diye küçük bir kız çocuğuna bağlılık hissettirmeye çalışan yersiz bir hikaye. Oyun gerçekten büyük bir reklamla empoze edilmiş bizlere. Zaten RDR gibi büyük zam yememesinin sebebi de bu. Paranız varsa bu oyuna yatırmamanızı tavsiye ederim. Daha önce bu türe benzer bir oyun oynamadıysanız size hoş gelebilir evet.
 
Oyun parasını fazlası ile hak etti atmosfer olarak çok hoşuma gitti motorla gezme olsun horde kesme olsun horde kesme zaten ürpertici oynarken sıkılmadan eğlendim özellikle hikaye olarak çok hoştu tek sıkıntı alfred gibiydik en son gizli sahne zaten beni şaşırtmıştı.
 
Oyun güzel ama çok da abartılacak kadar değil,
Şahsen ben AC ORGİNS i daha çok beğendim,
ORGİNS çok sorunlu bir oyundu oyunu 2 kez silip indirdim 30 saatim vardı, oyun bug a girdi 2'sinde de sildim hiç uğraşmak istemedim 2 seferinde sıfırdan başladım çünkü.
 
Ben keyif alarak bitirmiştim açıkçası.
 
Oyun tüm bunlara rağmen oynatıyor kendini. Mesela barajı kontrol etme görevine gidiyoruz 50 kilo kız suya atlayıp baraj türbinini temizliyor. O sıra aşağı gidip geri çıkıyoruz ve baraj türbinleri çalışmaya başlıyor kız 4 metre yukarıdan atladığı yere gelmiş oluyor. Yani oyunda çok eksik var. He üzerine bi bu kadar daha düşülse oyun efsaneler listesine girerdi. Benim nezdimde.
 
Etail indirimi ile 76TL'ye almıştım. Şu an oynuyorum. Aldığım fiyat düşünüldüğünde hakkını veriyor. Ama dediğiniz gibi çok eksik ve saçma yerler var. 15.5 saatlik deneyimim sonucunda yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum. Biraz daha oynayınca fikrim olumlu veya olumsuz yönde değişir mi bilmiyorum.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı