Days Gone nasıldır?

Z3dO

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Geforce RTX 4060
Intel i7-13700H
Days Gone Steam'de 300'den 100 liraya düşmüş, alsam mı diye merak ediyorum. Nasıl oyun? Yardımcı olur musunuz? Değer mi yoksa belli zaman sonra sıkar mı? Hep aynı şeyleri mi yapıyoruz? Bilen bir kişi anlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Forumlarda beğenmeyen çok kişi gördüm. Ben oynadım şahsen çok zevk aldım oyundan.

Ben 5 saat oynayıp sıkılmıştım. Hikaye biraz daha oynarsam açılıyor mu ona göre tekrardan şans vermek isterim.

Ben oyunu 6 7 saat oynamıştım ve çok az ilerlemiştim, uzun soluklu ve sıkmayan bir oyundu 6 7 saatlik oynayışımda. Gerisini çok bilmiyorum ama şahsen motorumu modifiye edebilmek ve etrafta gezip yan görev ana görev yapmak eğlenceli, fizikleride çok hoş. Bence değer.

100 TL'ye bu dönemde pek harika oyunlar yok, indirim çarpanına göre gayet sürdürülebilir bir oyun, evet genelde aynı şeyleri yapıyorsun ama her seferinde stil değiştirmen gerekecek, zombi yuvalarını yakmak ne kadar ilgini çeker bilmem ama veletler gececiler derken oynanış çeşitleniyor, maddi olarak koymayacaksa çok rahat alıp zevkle oynarsın kardeşim.

Zamanla kendini tekrar eden bir hikayeye sahip, ama etrafta gezineyim, zombiler falan takılayım diyorsan ve gerçeklikten çok uzak şeyler arıyorsan, alabilirsin.

Çok güzel oyun bence. Hele kıyamet sonrası dünya temasını seviyorsanız baya iyi. Sürülerle uğraşmak falan eğlenceli. Belli başlı görevler var sıkıcı olan onun haricinde baya iyi oyun. Bence hak ettiği değeri göremedi.

100 liraya gerçekten değecek güzel oyunlardan bir tanesi. Çok üst düzey bir şey beklememeni tavsiye ederim çok kişiden kişiye değişen bir oyun. Sony'nin yayıncılığını üstlendiği bir oyun olduğunu da unutmamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…