Days Gone oynamaya değer mi?

İki oyunu da oynadım, hatta Beyond'ı bitirdim. İkisi de güzel oyunlar fakat güncel Türkiye şartlarında bu paralara değmeyeceğini düşünüyorum.

Days Gone ortalama bir oyun ama o paralara etmez illa almak isterseniz Epic Games'te 210 TL gibi fiyata düşüyordu ben öyle almıştım

Bence ikisine o kadar dolar asla verilmemeli.

Guncelleme: Beyond ve Days Gone 32-35 dolar etmiyor.
Hocam steam cüzdanımda şuan bakiyem ayrıyeten var, ikisinide iade edince oluyorduda belirtmeyi unutmuşum. 😀

Days Gone ortalama bir oyun ama o paralara etmez illa almak isterseniz Epic Games'te 210 TL gibi fiyata düşüyordu ben öyle almıştım
Steam cüzdanımda 35 dolara yakın bakiyem vardı, bende oyun bulamayınca bu oyunları almıştım. Yoksa dediğiniz gibi Epic'ten Uncharted, Days Gone ve The Last Of Us alıcaktım hemde neredeyse 1 oyun Steam'e göre fazla alabiliyordum.

Burada 277 TL Steam key.

Alacaksan buradan al bu fiyata güzel oyun.
Güvenilirliği nedir hocam, daha önce alışveriş yapmamıştım ancak bazı yayıncılara sponsor olduğunu gördüm.

İkisi de güzel oyunlar fakat bu fiyatlara alınmaz bence. Beyond Two Souls güzel oyun, özellikle Detroit: Become Human tarzı oyunları sevenler için bence güzel. Days Gone'ı da motor sürüyoruz, aksiyonu güzel diye aldım ben. Güzel ama bi yerden sonra vıreeeğ vıreeeeğ zombiler gerçekten çok sıkıyor. (Evet, zombi oyunu olduğunu biliyorum) :D

Hocam Steam cüzdanımda şu an bakiyem ayrıyeten var, ikisini de iade edince oluyorduda belirtmeyi unutmuşum. 😀

Steam cüzdanımda 35 dolara yakın bakiyem vardı, bende oyun bulamayınca bu oyunları almıştım. Yoksa dediğiniz gibi Epic'ten Uncharted, Days Gone ve The Last of Us alacaktım hem de neredeyse 1 oyun Steam'e göre fazla alabiliyordum.

Güvenilirliği nedir hocam, daha önce alışveriş yapmamıştım ancak bazı yayıncılara sponsor olduğunu gördüm.

Siteye üye oluyorsun oyunu satın alınca Steam kodu geliyor kütüphanende etkinleştirip oynayabilirsin site güvenilir ben kendim de buradan aldım.

Epic'den hikayeli oyunları alın Steam'den Online oyun Rust alınabilir iyi indirimde.
Hocam başka bir konu açıp seni etiketlesem oyun önerisi için geçen bir konu açmıştımda pek öneren olmamıştı.

Days gone'a bulaşmayın Sony zaten ikinci oyununu iptal etti oyun deneyimsizliğe kurban gitmiş zevkli değil bence. Ayrıca şaka gibi gelecek ama türkçe altyazılarda altyazı senkron sorunu var hala, yapımcı aradan 5 yıl geçmesine rağmen çözmemiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı