Days Gone oynanır mı?

vaxq

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Hızlı tempolu oyunları sevdim, hep severim. Yavaş oyunlar biraz daha sönük kalır. Doom Eternal, Hades veya Hack & Slash türleri gibi oyunlara bayılırım, siz anladınız diye düşünüyorum. 4-5 arkadaşımdan öneri aldım Days Gone üzerine, oyunu almada sıkıntı yok, oyunu barındıran bir hesap elimde var. Yükleyip oynasam, ben bu oyunda eğlenir miyim? Oyun biraz ağırmış galiba.

Hocam bu tamamen kişisel bir şeydir aslında.. Oyun hakkında tam bir fikriniz olması için Youtube üzerinden bir iki gameplay videosu izleyebilirsiniz..
Bana kalırsa oyun oldukça güzel. Ben öneririm..

Hocam tarif ettiğin tarza uyuyor diyemem. Sen en iyisi gameplay videolarını izle bu oyunun öyle karar ver.

Oyun fazla mı hantal?

Oyun çooook sıkıcı. Mafia 3 gibi aynı görevleri yapıp duruyorsun. Ayrıca vuruş hissi rezalet.

Önermem biraz daha koyup GoW alabilirsin.

@vaxq Evet, zombi sürüsü dışında oyunun hızlı olduğunu söyleyemem ki zombi sürüsüyle karşılaştığınızda dahi yavaş olduğu da oluyor. Belirttiğiniz bu hız kriterine uygun bir oyun değil.

Oyun için ise şu yazımı okuyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…