lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #1 Days Gone oynarken görev yapıyordum, silah sağ elden sol a geçti nasıl eskisi gibi sağ ele atabilirim silahları?
Days Gone oynarken görev yapıyordum, silah sağ elden sol a geçti nasıl eskisi gibi sağ ele atabilirim silahları?
Çözüm Nixc0r 9 Nisan 2023 lensi dedi: Days Gone oynarken görev yapıyordum, silah sağ elden sol a geçti nasıl eskisi gibi sağ ele atabilirim silahları? Genişletmek için tıkla... Aim alırken Z tuşuna basın düzelecektir.
lensi dedi: Days Gone oynarken görev yapıyordum, silah sağ elden sol a geçti nasıl eskisi gibi sağ ele atabilirim silahları? Genişletmek için tıkla... Aim alırken Z tuşuna basın düzelecektir.
Nixc0r Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 60 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #2 lensi dedi: Days Gone oynarken görev yapıyordum, silah sağ elden sol a geçti nasıl eskisi gibi sağ ele atabilirim silahları? Genişletmek için tıkla... Aim alırken Z tuşuna basın düzelecektir. Artı -1 Eksi Çözüm
lensi dedi: Days Gone oynarken görev yapıyordum, silah sağ elden sol a geçti nasıl eskisi gibi sağ ele atabilirim silahları? Genişletmek için tıkla... Aim alırken Z tuşuna basın düzelecektir.
KS KS lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #3 Nixc0r dedi: Aim alırken Z tuşuna basın düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Nixc0r dedi: Aim alırken Z tuşuna basın düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim.