Çözüldü Days Gone Türkçe olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Sample0

Hectopat
Katılım
10 Mart 2020
Mesajlar
336
Çözümler
3
Merhaba. Bir arkadaşımın Steam hesabında Days Gone vardı. Bende oynamak istedim ve ona sordum. Hesabın bilgilerini aldım. Hesaba giriş yaptım ve oyunu bugün sabahtan beri bilgisayarı açık bırakarak indirdim. Oyun içinde, metin dili ve alt yazı dili vardı. Alt yazı dilinde sadece İngilizce ve Rusça vardı. İnternette oynayanlar Türkçe oynuyordu? Sorun neden kaynaklı? Dosyaları doğruladım sadece ana menü Türkçe oluyor alt yazı Full İngilizce eksik dosya yok yardımcı olabilirseniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler.
 
Çözüm
Sorun çözüldü. Oyunu silip tekrar yükledim ve seçenek geldi. Teşekkürler.
Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Steam > kütüphane > days gone> sağ tık > özellikler > dil buradan Türkçeyi seçerseniz olacaktır hocam.

Orada Türkçe seçili zaten hocam. Güncellemeye gelirsek oyun bugün çıktı. Garip taraf ana menü Türkçe alt yazı İngilizce ama sıkıntısız çalışıyor.
Oyun korsan olsa nasıl dosya doğrulayayım :D
Dosya konumunda Türkçe alt yazı dosyası yok galiba. Dosya doğrulayınca eksik yok diyor. Bugda gibi. Days Gone halihazırda olan birisi bana dosyasını upload sitelerinden birine uploadlayıp link atar ve nereye atmam gerektiğini söylerse çok iyi olur. Başka kimse anlamıyor galiba çünkü.
 
Son düzenleme:
Korsan sürüm, repack kullananlar için youtube da bir arkadaş çok güzel anlatmış. Normalde doğrudan dil dosyasının linkini verirdim ama kişi o kadar güzel, sade anlatıp saçma sapan reklam linkleri koymamış ki izlensin faydamız olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı