Days Gone Voidu'da 108,57 TL

blessx

Megapat
Makaleler
1

Etail ve Playstore'da da fiyat aynı ancak ikisinde de hala stok yok. Bu siteye stok için alarm kurmuştum, eklendiğini görünce hemen satın aldım. Bu fiyata son fırsat olabilir.

Niye herkes almak istiyor bu oyunu bu kadar, Days Gone Days Gone Days Gone her yerde duymaya başladım bir anda, gayet daha iyi sepet yaparım ben 100 liraya.

Etail ve Playstore'da da fiyat aynı ancak ikisinde de hala stok yok. Bu siteye stok için alarm kurmuştum, eklendiğini görünce hemen satın aldım. Bu fiyata son fırsat olabilir.
100 Tlden fazla etmez zaten bence.

Niye herkes almak istiyor bu oyunu bu kadar, Days Gone Days Gone Days Gone her yerde duymaya başladım bir anda, gayet daha iyi sepet yaparım ben 100 liraya.
Steam üzerinde indirimle 108 TL olan oyunun 900 TL'ye zamlanması olabilir sanırım. Steam dolara geçtikten sonra da ne olacağı bilinmiyor.
Bu yüzden insanlar zam yemiş bir oyunu, eski fiyatından alabilme ihtimalleri varken bunu değerlendirmek istiyorlar diye düşünüyorum.

eTail ve Play Store'da da fiyat aynı ancak ikisinde de hala stok yok. Bu siteye stok için alarm kurmuştum, eklendiğini görünce hemen satın aldım. Bu fiyata son fırsat olabilir.

Hocam site güvenilir mi satın alım yaptınız mı Days Gone'ı?

PlayStation'da bitirmiştim, bir daha PC'de bitirsem mi diye düşünüyorum.

Hocam site güvenilir mi satın alım yaptınız mı Days Gone'ı?
Evet, konuyu açmadan önce satın almıştım dün akşam.

Buyrun sepetinizi paylaşın siz de. Zamlardan önce ne alabilsek kar bence.

Dosya Ekleri

• IMG_0014.png
    IMG_0014.png
    86 KB · Görüntüleme: 85
Evet, konuyu açmadan önce satın almıştım dün akşam.

Buyurun sepetinizi paylaşın siz de. Zamlardan önce ne alabilsek kar bence.

Hangi kart ile odeme yaptınız Papara ve Nays kabul etmiyorda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı