Days Gone Voidu'da 108,57 TL

Hocam siz ne zaman aldınız? Keyler bitmiş olabilir mi bende almayı düşünüyordum.
Ben dün akşam aldım hocam sipariş tarihi ve saati görünüyor son attığım görselde.

Arkadaşlar şu an mail geldi Voidu’dan tekrar stok olduğuna dair. Ödeme gerçekleştiren arkadaşlar bir kontrol edin isterseniz key gelmiş mi?

Ben dün akşam aldım hocam sipariş tarihi ve saati görünüyor son attığım görselde.

Arkadaşlar şu an mail geldi Voidu’dan tekrar stok olduğuna dair. Ödeme gerçekleştiren arkadaşlar bir kontrol edin isterseniz key gelmiş mi?
Şu an oyunun sayfasında "stoklar tükendi" yazıyor. Bizim siparişler ya uzayacak ya da iptal edilecek sanırım.

Yok baktım ama hala aynı

Yok baktım ama hala aynı

Üzerinden kaç saat geldi Days Gone kodu bu siteden de gelmedi.

Son düzenleme:
Konuyla ilgili mail attım satıcı firmaya, cevap gelirse buradan paylaşırım.

Cevap geldi. Özetle diyor ki "Stoklar tükendi. Yayıncıyla bu konu hakkında iletişime geçtik. Stokların yenilenmesi için bize 5 iş günü zaman tanıyın. Ama beklemek istemezseniz paranızı iade edebiliriz".

Bana aktivasyon kodu gelmiş arkadaşlar. Ödeme yapıp da koda ulaşamayanlar bir daha bakıversin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-02 175006.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-02 175006.png
    25,1 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı