Days Gone vs Miles Morales

Hocam zaten 80 saaat hikayeden gidilip iyi bir deneyim yaşatması beklenen bir oyun değil miles moralesinde kalite olarak çok altında bunlar bariz ancak arkadaşın amacına en çok uyan bu mekanikler düzgün çalışıyor ve çeşitli mekanikler var bunları öğrenmek geliştirmek gerçekten eğlenceli ve bu oyun gerek grafiksel gerek fizikleri ile (vuruş hissi v.s.) gerçekten büyük bir oyun gibi duruyor çok umursamamanız gereken bir oyun. Görev kasmadan gelişme hissi ile oynamak zombi kesmek v.s bence çok zevkli. tabikide kalitesi düşük ve çok basite açtığı noktalar olan bir oyun ancak eğlendiriyormu evet. bilmiyorum ne desem günümüzde kurbanlık alır gibi oyun alırken hesap yapıyoruz bu fiyatlarda düşünüp tartışmamız çok doğal her bir detaya bakmalı sonuçta bir ürün alınıyor benim fikrim days gone dan yana tabi sizde haklısınız değindiğiniz konularda.


Hocam RDR2 oynamadıysan kesinlikle 100tlye kaçmaz aynı şekil gta 5 te yanlış bilmiyorsam indirimde o da eski olsada akar tam kafa dağıtmalık.
İkisinide bitirmiştim hocam teşekkürler, RDR2 çok güzeldi.

Peki Days Gone mu Dying Light 2 mi?
 
Son düzenleme:
İkisinide bitirmiştim hocam teşekkürler, RDR2 çok güzeldi.

Peki Days Gone mu Dying Light 2 mi?
ateşli silah ve motorla zombili dünyada yaşamak mı, yakın dövüş silahı ve parkur(paraşüt, tırmanma kancası da dahil) ile daha tehlikeli ve korkunç zombilerin bulunduğu dünyada yaşamak mı?
 

Geri
Yukarı