Days Gone vs Spider-Man Remastered

Swixy

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda 100GB boş yerim var ve efsane oyunlardan bir tane indirmek istiyorum. Ghost of Tsushima var, onun yanında oynayıp aynı sürede bitecek bir oyun arıyorum. Bittikten sonra Red Dead Redemption ya da TLOU, Uncharted gibi oyunlardan birini yükleyeceğim. Öneriniz nedir?
Aklımda Days Gone ve Spider-Man Remastered var. Hangisi iyidir? Sizin, onları indirme bunu indir dediğiniz oyun var mı?

GoW ve GoW Ragnarok öneririm. Bu iki oyun arasından da bariz şekilde Spiderman daha iyi Days Gone'ı genel kitleye göre daha çok beğensemde.

Şu anda 100GB boş yerim var ve efsane oyunlardan bir tane indirmek istiyorum. Ghost of Tsushima var, onun yanında oynayıp aynı sürede bitecek bir oyun arıyorum. Bittikten sonra Red Dead Redemption'ya da TLOU, Uncharted gibi oyunlardan birini yükleyeceğim. Öneriniz nedir?
Aklımda Days Gone ve Spider-Man Remastered var. Hangisi iyidir? Sizin, onları indirme bunu indir dediğiniz oyun var mı?

Days Gone'i PS4'te ilk çıktığı zaman oynamıştım bayağı kötüydü şu an nasıl bilemem ama ben olsam Spider-Man'i tercih ederim.

Arkadaşlar Spider-Man gerçekten Days Gone'den güzel olduğunu sölüyorsunuz ama Days Gone başlangıc videosunu izledim güzel geldi gözüme gerçekten kötü mü bu oyun?

Arkadaşlar Spider-Man gerçekten Days Gone'den güzel olduğunu sölüyorsunuz ama Days Gone başlangıc videosunu izledim güzel geldi gözüme gerçekten kötü mü bu oyun?

Vuruş Hissi Kütük ya da Ben hiç Say miyim Sana Enis Kirazoğlu'nun Videosunu Atim Kafandaki Sorular Gider.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Vuruş Hissi Kütük ya da Ben hiç Say miyim Sana Enis Kirazoğlu'nun Videosunu Atim Kafandaki Sorular Gider.

Hocam bir soru soracağım monitörde ghosting olup olmadığını anlayamadım ama yeni konuda açamıyorum siz anlar mısınız acaba atsam bkama şansınız var mı? Fareyi döndürüyorum arkasından böyle geliyormuş gibi hissetiriyor.

Kimse Spider-Man-man Remastered'in İngilizce olduğunu ve yama yapılmadığını neden sölemedi acaba o kadar indirdim yama kurdum oyun siyah ekranda kaldı bütün yamalarda öyleymiş. En sonda dosyaları kurcalarken bozdum oyun acılmadı sildim bende birkaç güne Days Gone indireçeğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı