P psikolojik deli Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 345 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar 0 tuşuna basmam gerektiği yazıyor ama basınca açılmıyor, ne yapmam lazım?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #2 Oyunu oynamıştım ama 0 tuşuyla yetenek ağacı açtığımı hatırlamıyorum. Bilgisayarda oynuyorsunuz değil mi? D'ye basmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Oyunu oynamıştım ama 0 tuşuyla yetenek ağacı açtığımı hatırlamıyorum. Bilgisayarda oynuyorsunuz değil mi? D'ye basmayı deneyin.
KS KS P psikolojik deli Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 345 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #3 Penetrator God dedi: Oyunu oynamıştım ama 0 tuşuyla yetenek ağacı açtığımı hatırlamıyorum. Bilgisayarda oynuyorsunuz değil mi? D'ye basmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan oynuyorum hocam D de olmadı. Artı 0 Eksi
Penetrator God dedi: Oyunu oynamıştım ama 0 tuşuyla yetenek ağacı açtığımı hatırlamıyorum. Bilgisayarda oynuyorsunuz değil mi? D'ye basmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan oynuyorum hocam D de olmadı.